Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
danas upada mi u studio zadihana klinka, lepog prirodnog izgleda i mrsava vidzljasta
jaoo hitno mi trebaju studiske slike za prijemni za glumu, jel moze molim vas moram sad da nosim
ja u zbunu, mi ne funkcionisemo po tom principuno upadanja, no po zakazivanju
menadzerke nema u tom momentu, reko jao valjda moze samo da pitam...
eto ulazi menadzerka i kaze ajde posto si tako slatka moze inace moras zakazivati :lol:
a ona med mali, pa sva se mota da nam pomogne da nam pridrzi, neprijatno joj sto nas bacila u haos
to je sad cela akcija, namestiti svetla pozadine i sve....to traje ....
ajde islikam je, ona se odusevi, izgrli me izljubi i ode da preda...
pa drzim joj fige da prodje, mnogo je slatko i milo bice :D jes da me preznojila akcijom i zbog nje kasnim sa obradom pa sad ostala, ali oprastam joj na slatkocu :lol:

danas upada mi u studio zadihana klinka, lepog prirodnog izgleda i mrsava vidzljasta
jaoo hitno mi trebaju studiske slike za prijemni za glumu, jel moze molim vas moram sad da nosim
ja u zbunu, mi ne funkcionisemo po tom principuno upadanja, no po zakazivanju
menadzerke nema u tom momentu, reko jao valjda moze samo da pitam...
eto ulazi menadzerka i kaze ajde posto si tako slatka moze inace moras zakazivati :lol:
a ona med mali, pa sva se mota da nam pomogne da nam pridrzi, neprijatno joj sto nas bacila u haos
to je sad cela akcija, namestiti svetla pozadine i sve....to traje ....
ajde islikam je, ona se odusevi, izgrli me izljubi i ode da preda...
pa drzim joj fige da prodje, mnogo je slatko i milo bice :D jes da me preznojila akcijom i zbog nje kasnim sa obradom pa sad ostala, ali oprastam joj na slatkocu :lol:
Bas lepo. Tako bi i ova moja zaladjena u 5 do 12 nešto tražila za prijemni...
Nadam se da će i ona da naleti nekad na neku Metlicu..

Bas lepo. Tako bi i ova moja zaladjena u 5 do 12 nešto tražila za prijemni...
Nadam se da će i ona da naleti nekad na neku Metlicu..

ma kad je neko tako fin i mio sve moze da dobije od mene :D i meni zadovoljstvo sa takvom osobom da odradim posao...sve bude lakse...
a jeste sasava u 13h se setila da joj trebaju slike za 14h :lol: to posasavi kad su prijemni, znam i sama...
zaboravi ona i torbu laptop i sve, pa sam trcala da je stignem do parkinga....
potpuno je pogubljena...mukica stresan dan za nju....dobro glavu nije izgubila :lol:

e znas ko me prijatno iznenadio, sad kad pomenuh glumu i sve to slicno
bosko jakovljevic
kako je to jedno prijatno i blago stvorenje, potpuno me iznenadio, ocekivala sam nekog nabedjenog lika, tako mi zracio preko tva....
i on me tako pozdravljao grlio zahvaljivo ko da nikad fotografa nije video hbt a smaraju ga svaki dan....otkud mu ta blagost hbt posle toliko godina alal mu...

e znas ko me prijatno iznenadio, sad kad pomenuh glumu i sve to slicno
bosko jakovljevic
kako je to jedno prijatno i blago stvorenje, potpuno me iznenadio, ocekivala sam nekog nabedjenog lika, tako mi zracio preko tva....
i on me tako pozdravljao grlio zahvaljivo ko da nikad fotografa nije video hbt a smaraju ga svaki dan....otkud mu ta blagost hbt posle toliko godina alal mu...
Boško je faca. U svakom smislu.

Stugot
Ma nije bitno dal je zigolo ***** strejt...bas me briga, na mene ne utice
Jednostavno me pozitivno iznenadio, u moru tih nabedjenih faca on je ispao jedan lik sasvim na mestu, mislim on se meni zahvaljuje rado saradjuje veselo pozitivno, grli ljubi pozdravlja eejjjj bre....decenijama je na javnoj sceni a nije nabedjen iako bi imao sasvim sva prava da bude jer je izgradio neko ime da tako kazemo....
Dodje mi tamo neki maloletni bloger juce postao satro vip drka se tu ko da je rokfeler licno....ajde mali mrs u spaiz
Kapiras poentu....

Stugot
Ma nije bitno dal je zigolo ***** strejt...bas me briga, na mene ne utice
Jednostavno me pozitivno iznenadio, u moru tih nabedjenih faca on je ispao jedan lik sasvim na mestu, mislim on se meni zahvaljuje rado saradjuje veselo pozitivno, grli ljubi pozdravlja eejjjj bre....decenijama je na javnoj sceni a nije nabedjen iako bi imao sasvim sva prava da bude jer je izgradio neko ime da tako kazemo....
Dodje mi tamo neki maloletni bloger juce postao satro vip drka se tu ko da je rokfeler licno....ajde mali mrs u spaiz
Kapiras poentu....

- Čime se baviš?
- Blogovanjem.
- (duboki uzdah)

Kapiram. Čak i verujem da je generalno dobra osoba, samo kažem... to mi je prva asocijacija na njega. Emisija Siti i da ga je primao u bulju za pare.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back