Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
ode cicak bez izvestaja i sad ja brinem jel sve ispeglala, spakovala i kako ce za praking u firenci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Razmišljam, kako to da se tema zove "šta radite", a onda nas smara kad ljudi napišu šta rade. Opet sam ustala na glupu nogu, nema drugog objašnjenja.

Читам оглас на врху, домаћица из Зрењанина научила енглески за 15 дана, у чему је њена тајна
Па, који смо ми дебили, студирамо језике по 4 године, а ето све може да се научи за 15 дана.
Само нисмо знали како.
Žena talenat---hbga.....e reko Eko da je debil svako ko ne nauči talijnski za 15 dana...ne mogu retji da nije u pravu...al da bude na terenu učenik..brže ide..to bih samo dodo.
Читам оглас на врху, домаћица из Зрењанина научила енглески за 15 дана, у чему је њена тајна
Па, који смо ми дебили, студирамо језике по 4 године, а ето све може да се научи за 15 дана.
Само нисмо знали како.
)))Postoji mogućnost da je dotična snaša rumunske nacionalnosti, a to je već pola posla.
A eto, mi smo lepi i seksi, a i pametni smo, takvo podneblje, šta se tu može kad je tako.)))

За 15 дана може да научи да пожели некоме добар дан, да пита колико нешто кошта, да наручи нешто у ресторану и коју псовку.
Научити језик је много комплексније од тога.

A jel kupila karte za Ufizzi? Onlajn dabome?ode cicak bez izvestaja i sad ja brinem jel sve ispeglala, spakovala i kako ce za praking u firenci.
Nije bas bik iz Altamire ali nije daleko. Na njima ja mlada lepa zgodna i neophodna.

... željna pažnje! Ko tada tako i sada.![]()
Uđoh na par minuta i utisak mi isti kao i noćas, nešto mnogo negativnosti na forumu.
Nego, pošto stiže leto baš sam lepo spremio jesenju jaknu za petak i vikend. Živeli.
![]()