Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Читам оглас на врху, домаћица из Зрењанина научила енглески за 15 дана, у чему је њена тајна :udriglavu:

Па, који смо ми дебили, студирамо језике по 4 године, а ето све може да се научи за 15 дана.

Само нисмо знали како.

Razmišljam, kako to da se tema zove "šta radite", a onda nas smara kad ljudi napišu šta rade. Opet sam ustala na glupu nogu, nema drugog objašnjenja.

Кога нервира кад напишемо шта радимо?

На овој теми се највише спамује, ово нам је више Кафана :lol:

Али нисам приметила да се неко нервира кад се пише шта стварно радимо... или сам преспавала тај део.

Уосталом, има једно дугменце, зове се Укини праћење теме, коме смета нека нас укине.

Читам оглас на врху, домаћица из Зрењанина научила енглески за 15 дана, у чему је њена тајна :udriglavu:

Па, који смо ми дебили, студирамо језике по 4 године, а ето све може да се научи за 15 дана.

Само нисмо знали како.

Žena talenat---hbga.....e reko Eko da je debil svako ko ne nauči talijnski za 15 dana...ne mogu retji da nije u pravu...al da bude na terenu učenik..brže ide..to bih samo dodo.

- - - - - - - - - -

Injao, otišao keramičar, fala qrcu, toe završeno..to da se pohvalim...a na temu..ne radim niša..ša ima na forumu da se radi...e,mogu peećke da se moovaju...koe su, ne bih znao, mator sam ja za to.

Žena talenat---hbga.....e reko Eko da je debil svako ko ne nauči talijnski za 15 dana...ne mogu retji da nije u pravu...al da bude na terenu učenik..brže ide..to bih samo dodo.

За 15 дана може да научи да пожели некоме добар дан, да пита колико нешто кошта, да наручи нешто у ресторану и коју псовку.

Научити језик је много комплексније од тога.

Само нисмо знали како.

Postoji mogućnost da je dotična snaša rumunske nacionalnosti, a to je već pola posla.

A eto, mi smo lepi i seksi, a i pametni smo, takvo podneblje, šta se tu može kad je tako. :))))

Postoji mogućnost da je dotična snaša rumunske nacionalnosti, a to je već pola posla.

A eto, mi smo lepi i seksi, a i pametni smo, takvo podneblje, šta se tu može kad je tako. :))))

Није битна снаша и одакле је, изгледа да свако може да научи језик за 15 дана :roll:

Такав је метод, ако некоме не успе или тражи превише или је дебил :zcepanje:

За 15 дана може да научи да пожели некоме добар дан, да пита колико нешто кошта, да наручи нешто у ресторану и коју псовку.

Научити језик је много комплексније од тога.

Može da se savlada vrlo brzo govorni jezik na terenu. Normalno da ne može sa tim nivoom znanja da bude sudski tumač.
Siniša MIhajlović živi 20 god. u Italiji....on čak nema uopšte ni naglasak.... pravi žabar...este gledali skrivnu kameru kad upoznaje dečka svoje ćerke, a ovaj ga zove papi Nađite da se nasmejete..

Uđoh na par minuta i utisak mi isti kao i noćas, nešto mnogo negativnosti na forumu.

Nego, pošto stiže leto baš sam lepo spremio jesenju jaknu za petak i vikend. Živeli.

1527609_upozorenje_ff.jpg

ode cicak bez izvestaja i sad ja brinem jel sve ispeglala, spakovala i kako ce za praking u firenci.
A jel kupila karte za Ufizzi? Onlajn dabome?
Ja zaboravih da joj kažem...

- - - - - - - - - -

Nisam sela od jutros. Složila sam i usisala još tačno 150 knjiga kod mame i tate, pokupila neke slike iz praistorije i došla da rucam pa idem kod notara. Dalje čitajte na šta sam pazarila... kad me odere sad.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back