Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ма, ставила би неки смајли да заебава, ово нешто као да је одистински :think:

Драгиша, јел' ти стварно заебаваш овај поштени народ овде :rtfm:

Klackam se do kuce
Ima od vrata da se stropostam u krevet da spavam, ne znam gde sam kolko mi se spava
Probah da izdejstvujem da radim samo popodne, velikom vodji svejedno, no me jjebe koleginica iz suprotne smene, ona oce samo prepodne super bi joj bilo al ne moze jer ima obaveze koje obavlja ujutru kad je popodnevna smena
E mucak :(

Sta ce ti metlo samo poslepodne,dok ustanes,sredis se i krenes prodje dan.ovako svoje odradis pa si slobodna.navicices se na rano ustajanje

- - - - - - - - - -

E da,u kupeu sa nama decko svajcarac,izuo se,pa ide bos po vozu,otisao tako i u wc

Ja pratim al dzaba
Kidnapovao ga neko ko ima slovenacki naglasak i znacku neku, sad koju tacno ne zna i pustio ga eto tako
a policija je posle dosla da ga pokupi, na njegov poziv, i mnogo su svi iz policije dragi i fini bili, al je on ipak od policije sakrio glavni dokaz- masku koju su mu stavili otmicari i sada je poneo masku na konferenciju a policija idalje nije uzela/dobiöa masku za vestacenje i tako...

Ja pratim al dzaba
Kidnapovao ga neko ko ima slovenacki naglasak i znacku neku, sad koju tacno ne zna i pustio ga eto tako
a policija je posle dosla da ga pokupi, na njegov poziv, i mnogo su svi iz policije dragi i fini bili, al je on ipak od policije sakrio glavni dokaz- masku koju su mu stavili otmicari i sada je poneo masku na konferenciju a policija idalje nije uzela/dobiöa masku za vestacenje i tako...

I ja evo baš pokušavam da skapiram. Smrdi priča žešće, ne verujem nikom.

Ne postoji lep i pristojan izraz ... Prosto zderem :D
Libanska kuhinja veceras i neprevazidjeni restoran Byblos :heart:
20180619_200052.jpg
IMG_20180619_220245_181.jpg
20180619_215444.jpg

Prilozi

• IMG_20180619_220150.jpg
    IMG_20180619_220150.jpg
    23 KB · Pregleda: 4
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back