Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Patronazna dolazi kuci ali ne na poziv, potrebam je nalog lekara koji se preda njima i dolaze bez problema, meni su dva meseca dolazili svaki ili svaki drugi dan i nemam reci koliko su se trudili i bili ljubazni a pretrpani su poslom...
Postoji i servis med sestara, ne u sklopu ristica i sl, dolaze za 1.000 din...

...preguracu danas evo jos malo pa cu da zaspim nadam se, a sutra cu videti sta ce mi reci u DZ...hvala puno Tara...

Stilista Brendi Flores iz San Antonija preporučuje da, bez obzira koliko vam teško palo, uvek osušite kosu pre odlaska u krevet.

:super: :super: :maramica:

Znači li to da od sad moram da spavam stojeći pošto ne mogu da osušim kosu pre odlaska u krevet? :eek:

Ne mogu da gledam fuzbal, nešto mi satelitska ne radi, sve seca slika. :(
Ne mogu da gledam film pošto je openload pretovaren onima koji ne mogu ili neće da gledaju fuzbal :(
Ostadoste mi vi. Kakav sam ja, vi i niste tako loši. :mrgreen:

Pridje covek u petsopu da me pita za savet oko posipa, stize im prinova sutra pa nemaju iskustva
Jao de me nadje, kad sam krenula....stigla sam i do trave :rotf:

Danas sam imala grozno iskustvo. Otkrili smo krpelja kod frizera. Uredno mu dajem ampule protiv krpelja, buva, komaraca i srcanog crva. Sa tim se ne zezamo. Platicu koliko treba, ono sto mi veterinar kaze da uzmem, ne dovodim u pitanje. Kad ono ... krpelj. Srecom nije bio zarazen. A dejstvo ampule treba da potraje jos 10 dana ... I sta sada? Opet cu aktivirati ogrlicu protiv krpelja uz ampule. Poludela sam nacisto. Oni iz Pet shopa bas i nisu bogati sa povratnim informacijama svoji korisnika. Tako da deli savete i iskustva ko god da te pita. Zlata vrede.

Znači li to da od sad moram da spavam stojeći pošto ne mogu da osušim kosu pre odlaska u krevet? :eek:

Ne mogu da gledam fuzbal, nešto mi satelitska ne radi, sve seca slika. :(
Ne mogu da gledam film pošto je openload pretovaren onima koji ne mogu ili neće da gledaju fuzbal :(
Ostadoste mi vi. Kakav sam ja, vi i niste tako loši. :mrgreen:
Jos je davno mali kanjos rekao mlecanima,bolji i visi,odose boljima i visima,a ja jedva i vama dopadoh
Danas sam imala grozno iskustvo. Otkrili smo krpelja kod frizera. Uredno mu dajem ampule protiv krpelja, buva, komaraca i srcanog crva. Sa tim se ne zezamo. Platicu koliko treba, ono sto mi veterinar kaze da uzmem, ne dovodim u pitanje. Kad ono ... krpelj. Srecom nije bio zarazen. A dejstvo ampule treba da potraje jos 10 dana ... I sta sada? Opet cu aktivirati ogrlicu protiv krpelja uz ampule. Poludela sam nacisto. Oni iz Pet shopa bas i nisu bogati sa povratnim informacijama svoji korisnika. Tako da deli savete i iskustva ko god da te pita. Zlata vrede.
Fiprontix,domaci,najetinije i najbolje kod nas,nikad ni buva ni krpelj

Одгледала са дететом цртани Невиђени 1, баш је био добар.

Сад пијем кафу и читуцкам шта сте радили...

Ma tamo zaposljavaju ko zna kakve, i non stop ih menjaju, veze nemaju s mozgom sta god ih pitas, mogu svima da im odrzim predavanje....
A meni malo treba da pocnem caskanje o mackama :rotf:

Ne vrede te ampule 100% i meni su kucici i pored ampula vatali krpelje...

- - - - - - - - - -

Kakvu sam veceru spremila majko mila umlatismo celu serpu, samu bih sebe ozenila kolko je dobro :zaljubljena:
Umlatila sam dve porcije, onako vrelo, sad cu da lipsem :lol:

Zakazala sam u pet kod orl.dva meseca ne mogu da govorim ,a sutra putujem.samo da nije neki polip...
Jesu dva polipa sigurno. Ajde Smoki...
šta kaže ORL?

- - - - - - - - - -

...evo, ali nikakva nisam danas opet...ne uspevam da dobijem DZ od 11h, ukluci se automat i stalno jedno te isto "linija zauzeta sacekatje'....a htela sam da zovem da
dodju inekciju da mi daju....ovaj nerv koji je upaljen je jako neprijatan :(
Affro koji nerv ti je upaljen? Koja injekcija ti treba?

Jesu dva polipa sigurno. Ajde Smoki...
šta kaže ORL?

- - - - - - - - - -

Affro koji nerv ti je upaljen? Koja injekcija ti treba?

Orl ima oko 85 god,mada mozda i vise.i pre 25-27 god sam u toj istoj priv ordinaciji izvadila krajnike
Kaze da je grlo crveno,da je virusno,da su mi glasne zice kao nove.leci me sa 1000mg c vitamina rastvoreno u litar i po vode,pa to da cevcim ceo dan.i tantum verde sprej
I da ne jedem slano,ljuto i kiselo.srecom slatko nije pominjao

Ja sam dobio ogrlicu za onog moga... pola dana nosi pa mu skinem jer nema sanse da se navikne..mada slabo i izlazi napolje ima 8 nedelja sad skoro je imao revakcinaciju

Orl ima oko 85 god,mada mozda i vise.i pre 25-27 god sam u toj istoj priv ordinaciji izvadila krajnike
Kaze da je grlo crveno,da je virusno,da su mi glasne zice kao nove.leci me sa 1000mg c vitamina rastvoreno u litar i po vode,pa to da cevcim ceo dan.i tantum verde sprej
I da ne jedem slano,ljuto i kiselo.srecom slatko nije pominjao

Odes lepo kod drugog orl i saznas sta ti je stvarno i dobijes adekvatnu terapiju
Nece bas dva meseca konstantnih siptoma da bude tek tako nista, viruscic...ako je virus nek dijagnostifikuje koji to virus pravi orl srranja dva meseca, pa nek reaguje adekvatno....
Tim zakiseljavanjem organizma i mokrace sa tolikom dozom c vit neces postici nista osim ph disbalans, teraj tog metuzalma do djavola

Do sad si mogla pet puta otici privatno orl kad vec nemas drzavnog normalnog

- - - - - - - - - -

Ja sam dobio ogrlicu za onog moga... pola dana nosi pa mu skinem jer nema sanse da se navikne..mada slabo i izlazi napolje ima 8 nedelja sad skoro je imao revakcinaciju

Uzmi skroji od lastisa pa mu stavi to, tako naviknes stene na ogrlice
Malo je ono jos za te ogtlice, smeta mu to....
Sad mu stavi kapi dozu za bebice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back