kalisto.
Poznat
- Poruka
- 8.088
Ma samo mu treba da se istrese na nekoga. Vec vidjeno i pomalo dosadno.
pa pazi moguće da si i ti bila tako dosadna pa vraća

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma samo mu treba da se istrese na nekoga. Vec vidjeno i pomalo dosadno.

Patronazna dolazi kuci ali ne na poziv, potrebam je nalog lekara koji se preda njima i dolaze bez problema, meni su dva meseca dolazili svaki ili svaki drugi dan i nemam reci koliko su se trudili i bili ljubazni a pretrpani su poslom...
Postoji i servis med sestara, ne u sklopu ristica i sl, dolaze za 1.000 din...

pa pazi moguće da si i ti bila tako dosadna pa vraća![]()

Cao Afro
Uspela sam da ne pokisnem.

Po svemu sudeci, trebala sam posteno da ga oplavim oko vrata ... Neka ga, ko ce koga ako ne svoj svoga
@Tema
Pitam se cemu sluzi 300 tv kanala kada nista pametno i zanimljivo nema na tv-u.

Po svemu sudeci, trebala sam posteno da ga oplavim oko vrata ... Neka ga, ko ce koga ako ne svoj svoga
@Tema
Pitam se cemu sluzi 300 tv kanala kada nista pametno i zanimljivo nema na tv-u.

Stilista Brendi Flores iz San Antonija preporučuje da, bez obzira koliko vam teško palo, uvek osušite kosu pre odlaska u krevet.
![]()
![]()
![]()

Pridje covek u petsopu da me pita za savet oko posipa, stize im prinova sutra pa nemaju iskustva
Jao de me nadje, kad sam krenula....stigla sam i do trave![]()
Jos je davno mali kanjos rekao mlecanima,bolji i visi,odose boljima i visima,a ja jedva i vama dopadohZnači li to da od sad moram da spavam stojeći pošto ne mogu da osušim kosu pre odlaska u krevet?
Ne mogu da gledam fuzbal, nešto mi satelitska ne radi, sve seca slika.
Ne mogu da gledam film pošto je openload pretovaren onima koji ne mogu ili neće da gledaju fuzbal
Ostadoste mi vi. Kakav sam ja, vi i niste tako loši.![]()
Fiprontix,domaci,najetinije i najbolje kod nas,nikad ni buva ni krpeljDanas sam imala grozno iskustvo. Otkrili smo krpelja kod frizera. Uredno mu dajem ampule protiv krpelja, buva, komaraca i srcanog crva. Sa tim se ne zezamo. Platicu koliko treba, ono sto mi veterinar kaze da uzmem, ne dovodim u pitanje. Kad ono ... krpelj. Srecom nije bio zarazen. A dejstvo ampule treba da potraje jos 10 dana ... I sta sada? Opet cu aktivirati ogrlicu protiv krpelja uz ampule. Poludela sam nacisto. Oni iz Pet shopa bas i nisu bogati sa povratnim informacijama svoji korisnika. Tako da deli savete i iskustva ko god da te pita. Zlata vrede.
Jos je davno mali kanjos rekao mlecanima,bolji i visi,odose boljima i visima,a ja jedva i vama dopadoh

Danas sam imala grozno iskustvo. Otkrili smo krpelja kod frizera. Uredno mu dajem ampule protiv krpelja, buva, komaraca i srcanog crva. Sa tim se ne zezamo. Platicu koliko treba, ono sto mi veterinar kaze da uzmem, ne dovodim u pitanje. Kad ono ... krpelj. Srecom nije bio zarazen. A dejstvo ampule treba da potraje jos 10 dana ... I sta sada? Opet cu aktivirati ogrlicu protiv krpelja uz ampule. Poludela sam nacisto. Oni iz Pet shopa bas i nisu bogati sa povratnim informacijama svoji korisnika. Tako da deli savete i iskustva ko god da te pita. Zlata vrede.

Jesu dva polipa sigurno. Ajde Smoki...Zakazala sam u pet kod orl.dva meseca ne mogu da govorim ,a sutra putujem.samo da nije neki polip...
Affro koji nerv ti je upaljen? Koja injekcija ti treba?...evo, ali nikakva nisam danas opet...ne uspevam da dobijem DZ od 11h, ukluci se automat i stalno jedno te isto "linija zauzeta sacekatje'....a htela sam da zovem da
dodju inekciju da mi daju....ovaj nerv koji je upaljen je jako neprijatan![]()

Jesu dva polipa sigurno. Ajde Smoki...
šta kaže ORL?
- - - - - - - - - -
Affro koji nerv ti je upaljen? Koja injekcija ti treba?
Danas sam imala grozno iskustvo. Otkrili smo krpelja kod frizera. Uredno mu dajem ampule protiv krpelja, buva, komaraca i srcanog crva. Sa tim se ne zezamo. Platicu koliko treba, ono sto mi veterinar kaze da uzmem, ne dovodim u pitanje. Kad ono ... krpelj. Srecom nije bio zarazen. A dejstvo ampule treba da potraje jos 10 dana ... I sta sada? Opet cu aktivirati ogrlicu protiv krpelja uz ampule. Poludela sam nacisto. Oni iz Pet shopa bas i nisu bogati sa povratnim informacijama svoji korisnika. Tako da deli savete i iskustva ko god da te pita. Zlata vrede.
Orl ima oko 85 god,mada mozda i vise.i pre 25-27 god sam u toj istoj priv ordinaciji izvadila krajnike
Kaze da je grlo crveno,da je virusno,da su mi glasne zice kao nove.leci me sa 1000mg c vitamina rastvoreno u litar i po vode,pa to da cevcim ceo dan.i tantum verde sprej
I da ne jedem slano,ljuto i kiselo.srecom slatko nije pominjao
Ja sam dobio ogrlicu za onog moga... pola dana nosi pa mu skinem jer nema sanse da se navikne..mada slabo i izlazi napolje ima 8 nedelja sad skoro je imao revakcinaciju