Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod mog deteta nije stvar u novom toplomeru. Tako nisku temperaturu ima od kada je imao 10 meseci, i dr mu koktelom lekova oborio temperaturu, koju danima pre toga nismo mogli da skinemo. A ja tada, pre 20 godina, nisam imala digitalni toplomer, nego živin, onaj kojim su meni merili temperaturu kada sam bila mala. A tome ima skoro pola veka.
On od tada nije imao t preko 35°.

Eto, samo neka je on dobro i zdrav :ok:

Ja imam toplomer sa zivom koji je jos moja majka kupila kad sam bila dete, dan danas radi, i meri temperaturu bolje nego ovi digitalni, mada sam onog dana merila na oba i ni jedan nije
resao 35.

Идем да купим нешто да почастим колеге...

Јер, данас нам је диван дан, диван дан, диван дан, мојој ћери рођендан, рођендан, рођендан :heart:

Srećan vam divan dan, želim vam sve najlepše!
JC_parents-boy.gif

:vatromet: :vatromet:

Kod mog deteta nije stvar u novom toplomeru. Tako nisku temperaturu ima od kada je imao 10 meseci, i dr mu koktelom lekova oborio temperaturu, koju danima pre toga nismo mogli da skinemo. A ja tada, pre 20 godina, nisam imala digitalni toplomer, nego živin, onaj kojim su meni merili temperaturu kada sam bila mala. A tome ima skoro pola veka.
On od tada nije imao t preko 35°.

Moja žena ima tako nisku telesnu temperaturu.. unezverli su se lekari kad se porađala, mislili da će da im mre, pre nego što im je objasnila da je to njena prava i normalna tt :lol:

zato stalno ždere neke bombonice i žvake, uvek ima punu tašnu..

pa bila prica potpisujes kad stignes
sta sad zajebavaju?
kako misle da radis toliko dugo u stranoj zemlji bez ugovora?

Kaze ova moja da sve drugo sto su rekli stoji. Trazila sam im nacrt ugovora da procitam (tj, ona da ga pogleda) ova sa kojom komuniciram mi rece da nije sigurna da ugovor postoji i da se ne seca da je nesto potpisala kada se zaposljavala. Kako misle vizu da vade genijalci?

Ma, oni su ti zbogom pameti, pogotovo sto je menadzer neki vip arapin koji glumi ludilo.

Kaze ova moja da sve drugo sto su rekli stoji. Trazila sam im nacrt ugovora da procitam (tj, ona da ga pogleda) ova sa kojom komuniciram mi rece da nije sigurna da ugovor postoji i da se ne seca da je nesto potpisala kada se zaposljavala. Kako misle vizu da vade genijalci?

Ma, oni su ti zbogom pameti, pogotovo sto je menadzer neki vip arapin koji glumi ludilo.

Regina, preporucujem ti Middle Eastern Cultural Awareness kurs da ih bolje razumes:lol:
Nemoj da se nervras, to je normalno kod njih da se razvlace. Ali ako su ti rekli, to je to.

Regina, preporucujem ti Middle Eastern Cultural Awareness kurs da ih bolje razumes:lol:
Nemoj da se nervras, to je normalno kod njih da se razvlace. Ali ako su ti rekli, to je to.

Znam, kao sto vec rekoh nije mi prvi put da se bakcem sa njma.

Ali ovo za ugovor sto mi je receno je besmisleno. Ima razlike ako radis za drzavu ili za privatnu kompaniju (ja bih radila za drzavu), ali ugovor mora da postoji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back