Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...ocajno se osecam, ali u odnosu na juce reklo bi se da sam dobro...

...nego jel se nekom desilo da ima temperaturu 34,8 ? jel da kupim drugi toplomer? dr tvrdi da je nemoguce da je temperatura toliko niska,
ni klasican ni ovaj digitalni nije isao preko 35:eek:
..ima mu prilicno godina, mozda ipak nije ispravan...posle infuzije je bilo ok 36,5 na klasicnom na onom drugom nisam ni merila...

Moj Sava stalno ima takvu temperaturu, njemu je to normalna temperatura. Reci dr da ako se ona nije sa tim srela u praksi, ne znači da to ne postoji.

Moj Sava stalno ima takvu temperaturu, njemu je to normalna temperatura. Reci dr da ako se ona nije sa tim srela u praksi, ne znači da to ne postoji.

...ne bi se ja njoj zamerala bas ako ne moram...
...sve cesce cujem da neki imaju takvu temperaturu, ali sve cesce cujem i da ti novi toplomeri ne rade kako treba, pa da je to tako navodno iz tog razlora, ja zaista ne znam
sta je tu tacno...

...sve cesce cujem da neki imaju takvu temperaturu, ali sve cesce cujem i da ti novi toplomeri ne rade kako treba, pa da je to tako navodno iz tog razlora, ja zaista ne znam
sta je tu tacno...
Kod mog deteta nije stvar u novom toplomeru. Tako nisku temperaturu ima od kada je imao 10 meseci, i dr mu koktelom lekova oborio temperaturu, koju danima pre toga nismo mogli da skinemo. A ja tada, pre 20 godina, nisam imala digitalni toplomer, nego živin, onaj kojim su meni merili temperaturu kada sam bila mala. A tome ima skoro pola veka.
On od tada nije imao t preko 35°.

Šnicla, bilo koje meso, pa kolut ananasa na to, pa sir preko svega.
Iskreno, nisam ljubitelj, ali ovde u DE mnogo vole da meso spremaju s voćem.
Često preteraju, ali ima i dobrih stvari.
Svidja mi se guska kad se napuni filom od starog hleba, jabuka, suvih šljiva i pomorandže. Taj fil bude do yaya, a super je i kad se pored guske dok se peče ubaci poneka kriška pomorandže, sve s korom

Poslednja izmena:
sta je tu tacno...

Ako se ti dobro osecas sta te briga sta kaze toplomer :cmok2:

Elem, pitam alibabe za ugovor, kazu pa nemamo mi to... Sta bre nemas :rotf:

29542687_371784863298346_2097170791282996611_n.jpg

Идем да купим нешто да почастим колеге...

Јер, данас нам је диван дан, диван дан, диван дан, мојој ћери рођендан, рођендан, рођендан :heart:

Ako se ti dobro osecas sta te briga sta kaze toplomer :cmok2:

Elem, pitam alibabe za ugovor, kazu pa nemamo mi to... Sta bre nemas :rotf:

..nisam se osecala dobro nikako, sva sreca pa me drugarica nagovorila da odemo na onkologiju da mi bar infuziju daju...

..budi ti oprezna sa njima :ok:

- - - - - - - - - -

Идем да купим нешто да почастим колеге...

Јер, данас нам је диван дан, диван дан, диван дан, мојој ћери рођендан, рођендан, рођендан :heart:

...e pa ljubi to svoje pile i neka ti je ziva izdrava :heart:

..nisam se osecala dobro nikako, sva sreca pa me drugarica nagovorila da odemo na onkologiju da mi bar infuziju daju...

..budi ti oprezna sa njima :ok:

- - - - - - - - - -

...e pa ljubi to svoje pile i neka ti je ziva izdrava :heart:

Sa njima moras da budes uporan kao konj - imam prethodna iskustva. Oni su super kad odes tamo, ali dok ne odes umeju da zezaju. I jako lako umeju da se predomisle. Plus sto su generalno brljivi, pogotovo ti iz seickih porodica jer ne umeju nista sami da urade i onda sve to ide preko Pre, Zike, Mike, otelis se dok se dogovorite i dok ti posalju sta treba...

Sa njima moras da budes uporan kao konj - imam prethodna iskustva. Oni su super kad odes tamo, ali dok ne odes umeju da zezaju. I jako lako umeju da se predomisle. Plus sto su generalno brljivi, pogotovo ti iz seickih porodica jer ne umeju nista sami da urade i onda sve to ide preko Pre, Zike, Mike, otelis se dok se dogovorite i dok ti posalju sta treba...

Aha, e pa dobro ako vec imas iskustva to je druga stvar, ajde onda malo ih poguraj, pa cete to resiti. Srecno.

Е, хвала вам, људи свима!

Нека су и ваши директори и принцезе живи и здрави, а и сви ми форумаши, да још дуго година овде баљезгамо, смејемо се, бринемо, свађамо се, волимо се :heart:

nista, na poslu.
kolega zaspao pa mu upalio klimu, ljepse je spavati u toplom

- - - - - - - - - -

Е, хвала вам, људи свима!

Нека су и ваши директори и принцезе живи и здрави, а и сви ми форумаши, да још дуго година овде баљезгамо, смејемо се, бринемо, свађамо се, волимо се :heart:

direktore direktore, ko je najbolji radnik, naravno poslije vas? >333

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back