Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trojo, dobro zvuče. Vidim da na snimcima ima više pevačica, je l ova trenutno aktuelna? I sviraju sve koliko vidim.
Za te svadbe mi je najveći problem kako goste dovesti. Za bliže destinacije su išli autobusi, a za ove... Baš zeznuto. One koje ja znam na kraju rešavali su to venčanjima u opštini sa dva svedoka.

Obe pevacice ce biti, jedna se vraca sa porodisljkog bas u tom vreme.
Pa gosti dolaze sami, moracu da im pomognem malo oko saveta gde, sta,kako, ali sami dolaze.

Obe pevacice ce biti, jedna se vraca sa porodisljkog bas u tom vreme.
Pa gosti dolaze sami, moracu da im pomognem malo oko saveta gde, sta,kako, ali sami dolaze.

Super onda.

- - - - - - - - - -

nista bez autobusa, pa kad se unesu prasici i kolor televizori u njega!!!

Pa jeste bilo rešenje za one koji ne mogu da voze ili ne voze i nisu baš raspoloženi da noće negde usput, onako avanturistički.

Super onda.

- - - - - - - - - -

Pa jeste bilo rešenje za one koji ne mogu da voze ili ne voze i nisu baš raspoloženi da noće negde usput, onako avanturistički.

Moja drugarica je udala u Barseloni, ali ne u gradu nego u planini iznad Barselone. I tako su organizovali autobuse da pokupe ljude po gradu i odvezu ih. I posle je bilo par termina za vracanje.
Ja se nadam da cu naci nesto u gradu, da ne moram i autobusom da se bavim.

Moja drugarica je udala u Barseloni, ali ne u gradu nego u planini iznad Barselone. I tako su organizovali autobuse da pokupe ljude po gradu i odvezu ih. I posle je bilo par termina za vracanje.
Ja se nadam da cu naci nesto u gradu, da ne moram i autobusom da se bavim.

Meni su svadbe i bez tih peripetija previše komplikovane za moje tanane živce. :lol: Flipnula bih na pola organizacije. Svaka ti čast za elan i umeće. Ozbiljno. :)

msm da kada već filozofirate o svadbama, iz ugla neke koja to nije praktikovala, a posmatra svet oko sebe..uglavnom za prvo venčanje žemske su nešto finije, a kada se udaju drugi, treći ili tamo već neki put, onda ga udare po egzotičnoj hrani u kombinaciji sa lokalnim specijalitetima, i mogu da se kladim da je više nevesta koje sve pompeznije prave 2. nego prvi put
mada, po mojoj logici trebalo bi nikako ili obrnuto :lol:
mada, imam fore, možda mi još nešto ko zna šta klikne u mozgu.

danas idem ja od kanc do studija, ista zgrada al razliciti sprat...kad me odjednom neko od pozadi zgrabi za ramena i viknu buuu
jao na plafon sam odskocila
kad ima sta da vidim - zmaj glavom i bradom
cereka se pokvarenjak
:rotf:
ovo cu da mu upisem kao ugrozavanje zdravlja i zivota, odsetu da trazim, novcanu ofkoris :lol:

- - - - - - - - - -

stiga kuci, digla krake, da jedem uz film :jede:

Nasla sam muzikante za svadbu. 2000 evra. Jel to ok?

danas idem ja od kanc do studija, ista zgrada al razliciti sprat...kad me odjednom neko od pozadi zgrabi za ramena i viknu buuu
jao na plafon sam odskocila
kad ima sta da vidim - zmaj glavom i bradom
cereka se pokvarenjak
:rotf:
ovo cu da mu upisem kao ugrozavanje zdravlja i zivota, odsetu da trazim, novcanu ofkoris :lol:

- - - - - - - - - -

stiga kuci, digla krake, da jedem uz film :jede:

Ti bi njega kresnula priznaj? :zper:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back