Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
malo previse, mislim da ovi izvikani uzimaju po 1500, ali cenim da zavisi i od broja clanova benda, koji je, naravno, najzasluzniji za atmosferu na svadbi.

ima li kod njih narucivanja ili sviraju samo ono sto oni 'oce?

Nisu taj tip, nisu tipicni svadbarski. Drug koji je muzicar mi preporucio 3 benda, koji su u tom fazonu, da sviraju i strano. Taj drug mi je rekao da je to sto hocu minimum 1500.
Ovo su oni,zvuce dobro...

razumem, razumem, poslednjih par svadbi na kojima sam bila su imale ovakve bendove.
nego, neki hoce da pevaju zelje gostiju, neki nece i onda ispadne kurslus kada teca Dragoslav iz lazarevca zeli da cuje danas majko zenis svoga sina, a ovi furaju dzes obradu toozvca i to.. oci jedne zeneeee

razumem, razumem, poslednjih par svadbi na kojima sam bila su imale ovakve bendove.
nego, neki hoce da pevaju zelje gostiju, neki nece i onda ispadne kurslus kada teca Dragoslav iz lazarevca zeli da cuje danas majko zenis svoga sina, a ovi furaju dzes obradu toozvca i to.. oci jedne zeneeee

necu imati tecu Dragoslava, tako da sam bezbedna:lol:
znaci moram to da pitam kako ide, hvala

necu imati tecu Dragoslava, tako da sam bezbedna:lol:
znaci moram to da pitam kako ide, hvala

ja ne bih formirala neki utisak na osnovu snimka, nego bi obavezno gledala da ih cujem uzivo
muzika i ok, ali klupski nacin pevanja moze lako da se kod velikog broja pevacica pretvori u maju..joj kako se preziva ona skracena pevacica koja ima dobar glas ali uzasan nacin pevanja, pa se svaka pesma zavrsi zavijanjem, a ona je ubedjena da je u pitanju umetnicki nacin donosenja pesme

Poslednja izmena:
ja ne bih formirala neki utisak na osnovu snimka, nego bi obavezno gledala da ih cujem uzivo
muzika i ok, ali klupski nacin pevanja moze lako da se kod velikog broja pevacica pretvori u maju..joj kako se preziva ona skracena pevacica koja ima dobar glas ali uzasan nacin pevanja, pa se svaka pesma zavrsi zavijanjem, a ona je ubedjena da je u pitanju umetnicki nacin donosenja pesme

Ne razumem, ono sto je na snimku je isto kao i uzivo

ja sam svadbu proveo u apartmanu iznad pijuci alkohol i ostale zanimacije. toliko o tome. kad su zavrsili ti sto sviraju sisao sam dole :))))
ovi moji su kostali 500e za dva sata svirke, akusticna varijanta sa klarinetom,violinom, kontrabasom i sl...bilo ih je jedno 6-7

Ebeš svadbu bez šatora.
Pa zavije kolce po dvorištu, a blato prska, kere laju u ritmu muzike... :maramica:
U ćošku avlije pored svinjca razbacana slama za odlaganje obeznanjenih, a u garaži pored traktora naslagane gajbe - red žuto i crnog soka, red kisele vode, red banatskog rizlinga i četiri reda piva,

Trojo, dobro zvuče. Vidim da na snimcima ima više pevačica, je l ova trenutno aktuelna? I sviraju sve koliko vidim.
Za te svadbe mi je najveći problem kako goste dovesti. Za bliže destinacije su išli autobusi, a za ove... Baš zeznuto. One koje ja znam na kraju rešavali su to venčanjima u opštini sa dva svedoka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back