Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste i kabl.
Ali kabal nikad nije bilo.
Sada to redovno čujem na sve strane.

Лепо си приметила да је сада све правилно.

Ускладили смо правопис са неписменошћу, да се не примети колико је поред неких значајних људи школа само прошла, или они поред ње.

.da postoje reci koje su se ustalile, a totalno su pogresne ili retke i retko se koriste pa onda dolazi do takvih nedoumica...

...dok sam radila i bila u kontaktu sa novinarima i lektorima svakodnevno, znala sam tacno, sad primecujem da mi se izmicu neke reci koje
redje koristim...a i krecana je maLko pocela da radi :mrgreen:

..sto ti smeta video nadzor? meni je to super stvar...kad sam dosla ovde da zivim kamera nije radila, popela sam se na glavu predseniku kucnog saveta
dok nije popravio...zgrada se zakljucava, hocu da znam ko mi zvoni, ako vec nisam obavestena da mi neko dolazi....ne pustam nikog ni ko zvoni greskom,
ne zanima me, nek zvoni onom kod koga ide, a price zaboravio/la sam kljuc kod mene ne prolaze...ne otvaram...
...ja bi bas volela kad bi imali te kamere i na spratu....sve sto udje mora da mi prodje pored vrata, da bar vidim ko baca po stepenistu i pravi smece po zgradi,
placam da je cisto, necu da mi debili prljaju...

Zato sto ne zelim da cela zgrada ima uvid u moje kretanje i ko mi dolazi i odlazi. To je narusavanje privatnosti. Pogotovo kamere po spratovima...znaci cela zgrada bi imala uvid ko mi dolazi i koliko ostaje, a to nemaju pravo. Hoce kemere na premotavanje sto znaci da ce doci kuci i premotavati ko je kad izlazio i ulazio i ko je imao goste. Ja se ne osecam bezbedno da me spijuniraju. otkud ja znam ko su ti ljudi...mozfa su ubice i ludaci, bilo je manijaka koji su prevodili bakice preko ulice i nosil im cegre, a krv im do kolena. Nije to bezbednost nego bolesna potreba klana koji se skupio da spijunira

- - - - - - - - - -

Sto bi iko morao iz zgrade da zna moje navike.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back