Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ja sam majstor za palačinke ali pravim samo sa vodom. Tako su mi najlepše jer sa mlekom su mi teške i nekako “dekave”, sa vodom lagane i tanke.
I poslednjih godina ih pravim samo od speltinog ili heljdu ih brašna. Prvo su se mrstili kao u šta su ti upale ove palačinke a sada samo te vole.
Još kad imamo džem od šipka ... ubistvo!

E ja sam majstor za palačinke ali pravim samo sa vodom. Tako su mi najlepše jer sa mlekom su mi teške i nekako “dekave”, sa vodom lagane i tanke.
I poslednjih godina ih pravim samo od speltinog ili heljdu ih brašna. Prvo su se mrstili kao u šta su ti upale ove palačinke a sada samo te vole.
Još kad imamo džem od šipka ... ubistvo!

Ја те од хељде пржим само за питу.

Знаш ону безобразну, палачинка па кајмак, па опет палачинка па сир и јаја, па опет палачинка па јопет кајмак, док не потрошиш 9 комада палачинки и на крају све прелијеш јајетом и павлаком.

Златиборска.

- - - - - - - - - -

Pa da, sad se i meni jedu palačinke, a nemam više brašna. :zloca:

Па ти не једеш ништа са брашно, ко те шмиргла...

Ал ај дођи, има и за тебе :lol:

Ne bre, ja samo ne jedem hleb kao takav. Nisam još stigla do dela da uopšte ne jedem brašno. Uostalom, ako stavim braon šećer, to je zdravo. :lol: , mislim :) ...

Намерно си ми ставила психо смајлија, због палачинки :zper:

- - - - - - - - - -

Kukuuuuu... holesterol ode u nebesa.
Moj muž to ne bi okusio. A meni zvuči... masno Al slasno.

Ух, не питај...

Нису ни толико масне, хељда све то изнивелише, зато се и прави од хељдиних палачинки.

Jel se to zove izbalansirana ishrana?

То је дефиниција :zcepanje:

- - - - - - - - - -

nema bolje žene od one koja na početku sezone kupaćih kostima mesi palačinke

bem ti život, to su žene

Ма ко шиша купаћи, бре, као да ћу да живим 100 и да увек будем фит, затегнута, секси...

Опуштено, газим 49.

Живела слобода и целулит :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Ja? Ma ne. :zarja:

:) :) :) :) :)

:plez:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back