Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
upisala sam se u grupu klimaktericnih na fejsu,zene juce ceo dan kace svoje slike,to samo one koje izgledaju kao zategnute pracke,sa sve pogledima,udri me do zore,a sve imaju propratni tekst,sta kazete,ko bi mi dao 50???
e pa jedna mi je dala savet da umotam jastuk u peskir,pa preko njega da stavim jastucnicu.pametna zena

Ne idi
Sta je bilo?
Oraspopozicemo te

- - - - - - - - - -

KRofno, peskir presavijes i samo menjas
I kosu vezi u rep kad ides na spavanje inace bude mokra skroz

Ja sam imala te valunge :sad2: i sad nekad imam
To je meni sa manje od 30 godina pocelo

ja imama valunge svako leto vec 50 godina :lol:

- - - - - - - - - -

Pa to sam ti i ja rekla :lol:

nisi
rekla jedna klimaktericna na fejsu
valjda:sad2:

Ja imam od vto... da li je od vto hormona dece stresa... jbm li ga... al je odvratno
Islo je do toga da natopim dusek... posteljinu mozes cediti... onda skinem sve to...
Odem u drugu sobu, pa stavim debeli frotir preko duseka i posteljine, peskir na jastuk jer ako natopim i taj dusek nemam gde leci vise :lol:

upisala sam se u grupu klimaktericnih na fejsu,zene juce ceo dan kace svoje slike,to samo one koje izgledaju kao zategnute pracke,sa sve pogledima,udri me do zore,a sve imaju propratni tekst,sta kazete,ko bi mi dao 50???
e pa jedna mi je dala savet da umotam jastuk u peskir,pa preko njega da stavim jastucnicu.pametna zena

***** smokvo jastuk, sad ce da nas boli sve zbog oscilacije hormona :(

joj :lol:
ja se vise plasim tih psihickih ludila u klimaksu, nego fizickih
sta hormoni mogu da ti urade nista ne moze

29573094_373355689807930_7921383941183121645_n.jpg

Думам шта за доручак...

Моји после иду на Врбицу, ја чистим, машина пере веш, скоро па обична субота.

А дан је тако леп.

Некада бих устала, попила кафу, пицнула се па на јутарњу кафу са друштвом око 1, гуштеришемо се по кафићима, вратимо се кући, ручамо, па на поподневну кафу, увече опет излазак са друштвом...

Ала сам оматорила :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back