Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bobi je popodne imao jak epilepticni napad.mnogo tuzno kako je posle bio uplasen i dezorijentisan
pa sam dugo pricala sa sestrom,dosla je iz kanade,tata im je na samrti,dosla dr dala morfijum i rekla ovo je sad kraj,ali ne znam kako ce da umre covek kad mu srce radi kao kod momka.tuga
pa sam pricala sa drugaricom,pricala mi kako njen macak protestvuje sto menjaju namestaj i tepihe,a i uzeli su jos jednu mackicu,pa non stop piski po novom tepihu,a ona drzi lavor sa vodom i sundjerom i nocu je budi zvuk kako piski,pa ona svake noci skace i pere.a ta nova mackica sta god rade,a renoviraju stan,sedne im na posao.seku tapete,ona sedne na tapete.sastavljaju orman,ona sedne na daske,stave merdevine u sobu,ona sedi na merdevinama
ovo sa drugaricom me je malo oraspolozilo

...nemam ja to, moja masina ce ove godine, ako je srece, da krene u srednju skolu..:) ali pere odlicno jos uvek, izgleda da sam imala srece...

- - - - - - - - - -

...a i gde da perem 3 majice u masini, pa to je arcenje struje i masine....mora da se stedi...

e moja prethodna je pregurala 25 ili 27 godina :)

sad je to lakse..izmeri ti tezinu vesa i na osnovu toga bira duzinu pranja i kolicinu vode pa se manje trosi struje i vode :)

bobi je popodne imao jak epilepticni napad.mnogo tuzno kako je posle bio uplasen i dezorijentisan
pa sam dugo pricala sa sestrom,dosla je iz kanade,tata im je na samrti,dosla dr dala morfijum i rekla ovo je sad kraj,ali ne znam kako ce da umre covek kad mu srce radi kao kod momka.tuga
pa sam pricala sa drugaricom,pricala mi kako njen macak protestvuje sto menjaju namestaj i tepihe,a i uzeli su jos jednu mackicu,pa non stop piski po novom tepihu,a ona drzi lavor sa vodom i sundjerom i nocu je budi zvuk kako piski,pa ona svake noci skace i pere.a ta nova mackica sta god rade,a renoviraju stan,sedne im na posao.seku tapete,ona sedne na tapete.sastavljaju orman,ona sedne na daske,stave merdevine u sobu,ona sedi na merdevinama
ovo sa drugaricom me je malo oraspolozilo

Jel imas petarde u blizini ili tako nesto..pazi bobija kad krenu petarde. Od jedne drugarice iz srednje je pas dobio epilepsiju tokom bombardovanja. Morali su na kraji da je uspavaju, jer joj nista nije pomagalo :(

e moja prethodna je pregurala 25 ili 27 godina :)

sad je to lakse..izmeri ti tezinu vesa i na osnovu toga bira duzinu pranja i kolicinu vode pa se manje trosi struje i vode :)

..da, ove nove masine su ko svemirski brodovi....moja cerka ima neku koja za 17 minuta opere punu masinu sarenog vesa, sve cisto mirisno, kako nije
mi jasno...ali nigde ni jedne flekice...ja nisam verovala dok nisam videla svojim ocima...i jos svakakve opcije imaju...
..meni je ova ok, ima za 2,5 kg vesa i 5..pranje za perje, vunu i to je to...dovoljno sasvim...kad si sam...

Jel imas petarde u blizini ili tako nesto..pazi bobija kad krenu petarde. Od jedne drugarice iz srednje je pas dobio epilepsiju tokom bombardovanja. Morali su na kraji da je uspavaju, jer joj nista nije pomagalo :(

drugaricu?:sad2:
i on je dobio od petardi.ali sad ih sto je zacudjujuce jos nema,pa nisam ni pocela da mu dajem one lekice.danas je bo neki mlaznjak,od toga se uplasio,ali to je kratko trajao.ne znam da li je od toga
zasto su uspavali psa?

Smoki, ne znam koje lekiće mu daješ, ali većina njih se xaje preventivno (koji su na biljnoj bazi).
Znači počne se ranije sa davanjem, tipa početkom decembra pa da bude spreman za NG.

- - - - - - - - - -

I verovatno jeste od toga bio napad.

Smoki, ne znam koje lekiće mu daješ, ali većina njih se xaje preventivno (koji su na biljnoj bazi).
Znači počne se ranije sa davanjem, tipa početkom decembra pa da bude spreman za NG.

- - - - - - - - - -

I verovatno jeste od toga bio napad.

davala sam mu relaxing herbal prosle godine.zbog aviona bi trebala da mu dajem apsolutno svakog dana,a on od toga bude jako stondiran.nema jos petardi,pa mi je zao da pocinjem.onda nije samo stondiran,on je i uplasen sto nije sav svoj

- - - - - - - - - -

kako se manifestuje epi napad kod pasa, kod drugarice mi je jasno....

- - - - - - - - - -

ša radi kuče...i kad nema petardi, vatrometa, aviJona, el ima nekad napad..u ostatku godine..

ja mislim da nije imao skoro godinu dana,imao je jedan blazi na nogama,mozda proletos

pocne da se trese jako, da pada ako stoji,mada se njemu skoro uvek desilo dok je bio na krevetu,jako mu curi voda iz usta

lakiša je imao jednom drhtavicu i šantao na zadnje noge... ja se bio vosro ša mu je.......mirno vreme bilo, ništa mobilizacija za pse, rat. ostale neprilike.. odmah sam zvao veta i prvo me je pitao el pije vodu..kažem pije, jede, sve regularno..i da može da bude neka obična upala grla... pfff...nikad pre toga ni posle toga nije imao neku sličnu manifestaciju...

to je trajalo 3 minuta najduže, i odmah sam ga izveo u park jer je tražio kad se smirio...sve okej..... a inače se plaši petardi i sličnog, samo podvuče dupe pod ljudskog zaštitnika i ona kmezava faca...jao, bombarduju nas nemci...snjeg, laboodovi..

lakiša je imao jednom drhtavicu i šantao na zadnje noge... ja se bio vosro ša mu je.......mirno vreme bilo, ništa mobilizacija za pse, rat. ostale neprilike.. odmah sam zvao veta i prvo me je pitao el pije vodu..kažem pije, jede, sve regularno..i da može da bude neka obična upala grla... pfff...nikad pre toga ni posle toga nije imao neku sličnu manifestaciju...

to je trajalo 3 minuta najduže, i odmah sam ga izveo u park jer je tražio kad se smirio...sve okej..... a inače se plaši petardi i svega ostalog, samo podvuče dupe pod ljudskog zaštitnika i ona kmezava faca...jao, bombarduju nas nemci...

a on je srecica partizan :heart:

lakiša je četnik i voli gibanicu!

ša sam teo...sam svašta.... e, da.... poginulo nam komšijsko kuče...svi mediji inače javili... pišalo na ukrasnu rasvetu na trgu republike... dalje više nije piškilo..

- - - - - - - - - -

ridžbek... fani se zvala..rip. fino kuče bilo, mada se nismo družili..ti ridžbeci su na svoju ruku.

lakiša je četnik i voli gibanicu!

ša sam teo...sam svašta.... e, da.... poginulo nam komšijsko kuče...svi mediji inače javili... pišalo na ukrasnu rasvetu na trgu republike... dalje više nije piškilo..

- - - - - - - - - -

ridžbek... fani se zvala..rip. fino kuče bilo, mada se nismo družili..ti ridžbeci su na svoju ruku.

tako je i crkvenjakov brat u ledincima ,ljuba piskio na banderu :( jadan ,bio godinu dana stariji od mene

- - - - - - - - - -

a sa ridzbecima samo na vi i preko ulice...

danas oko tri stajali na livadi zmu,komsija i ja i tip na deset metara od nas udari devojku na pesackom.ne znam kako joj je,ostala da lezi,ali svesna,odnela je hitna pomoc.a svako reaguje razlicito.muz odmah zgrabio telefon i zvao hitnu,komsija poceo da urla na vozaca:roll:,a ja kuce pod misku i bezi kuci.pogledam odgore,skupio se svet,kao mecka da igra

pa sa ridžbecima treba biti obazriv kad ih je više...kod nas se okupljaju u donjem gradu....i pošto dejstvuju čoporativno, neko malo kuče su nedavno rastrgli..to je njima instikt, tako valjda i nekog dronjavog lava oteraju u africi..njih deset na njega jednoga..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back