Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa idem danas da vidim sta ce da kaze

- - - - - - - - - -

Par meseci bi lako prezivela. Kao kad odlucim da su siske super ideja:lol:

Добро, али ја никада нисам имала тако дугу косу, моја је сувише метласта и танка за то.

Него ја одем и кажем скрати ми само врхове, али оволицно, па јој покажем прстима, а она ми се насмеје и каже ми то што ми каже :lol:

- - - - - - - - - -

Ja bih ovo osisala ne razmisljajuci :neutral:

Boja je kao kada se ciganke farbaju u crveno, da izvines. O unistenoj vlasi da ne pricam.

Па није на црвено, или је то до мог рачунара...

Сад ћемо као са Злозикиним зидом :zcepanje:

Kod kavih vi to frizera idete :lol:

Ja sam ovom mojom prezadovoljna. Bila sam zadovoljna i prethodnom, ali je zena prolupala, pa sam morala da je menjam.

Мени је моја фризерка ок, не мењам је годинама.

Мада, код моје фризуре и не може много да се омаши.

Добро, али ја никада нисам имала тако дугу косу, моја је сувише метласта и танка за то.

Него ја одем и кажем скрати ми само врхове, али оволицно, па јој покажем прстима, а она ми се насмеје и каже ми то што ми каже :lol:

- - - - - - - - - -

Па није на црвено, или је то до мог рачунара...

Сад ћемо као са Злозикиним зидом :zcepanje:

Mislis na onaj u cveticima :rotf:

Мени је моја фризерка ок, не мењам је годинама.

Мада, код моје фризуре и не може много да се омаши.

Meni je zeznuto jer se farbam i imam bas dosta sede kose (citave pramenove). Ne koristim samo jednu boju, vec mesano (da bi ispala kestenjasta sa crvenim prelivom). Prethodna je ubola kombinaciju boja iz prve, ovoj su trebala dva pokusaja :lol:

Meni je zeznuto jer se farbam i imam bas dosta sede kose (citave pramenove). Ne koristim samo jednu boju, vec mesano (da bi ispala kestenjasta sa crvenim prelivom). Prethodna je ubola kombinaciju boja iz prve, ovoj su trebala dva pokusaja :lol:

Moja snaja je isto tako seda. Zato ne farba, već izvuče na par meseci bele pramenove i taman se uklopi sa tom sedim, mnogo joj je lepo.

- - - - - - - - - -

Neka Troja kaže kakva joj je boja, mada spominjala sivo, ja ne vidim...

Moja snaja je isto tako seda. Zato ne farba, već izvuče na par meseci bele pramenove i taman se uklopi sa tom sedim, mnogo joj je lepo.

- - - - - - - - - -

Neka Troja kaže kakva joj je boja, mada spominjala sivo, ja ne vidim...

Meni je kosa prirodno zift crna, sto samo pogrsava situaciju. Pramenove ne smem ni da probam, jer sam na slepoocnicama bas seda i svejedno bi se videlo. Za pramenove moram da cekam da kosa izraste, za normalno farbanje ne moram.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back