Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ala brzo pišete svi odjednom, ne mogu da vas povatam.

Trojo, baš mi je krivo za kosu. Hebeni frizeri, ja ih ne podnosim. Zato ceo život nosim kratko, ne mogu da se akam sa njima.

Kvins, postoje samo jedne boginje hvalabogu, doduše za one koji su vakcinisani. Ovi ostali nek im je bog u pomoći. I bolje je što ih je sada dobio pre škole. Kad ih dobiju u školi, tri nedelje ne smeju da idu, to je užas posle nadoknaditi.

mislim da je mina pitala koje su boginje- ovcije, varicele- ove vrticke koje svi dobijaju

Troja ce sad svoju muku da izleci putem u Australiju... Bas mi je mnogo zao... :lol:

- - - - - - - - - -

Ovo bi me vise iznerviralo od kose.

- - - - - - - - - -

To im je katastrofa reklama... Kosa ce izrasti

Ne radi se uposte o tome da li ce kosa izrasti, radi se o tome da nije dobila uslugu kakvu je trebala da dobije, plus joj trazili da plate.

Nije mi samo jasno kako su do sada bili ok i onda odjednom ovakav propust da naprave, jesu li promenili frizere? Ovo je da im spalis salon bez pardona.

Blansom. Celu kosu mi je izblajao, donji deo, gore leopard tufne i zuto. Posle je druga pokusavala da popravi, sad imam sprzenu sivu kosu. Bila sam tamo 10 sati, na kraju su mi trazili da platim £160. Danas idem na sastanak sa gazdom da porazgovaramo i da vidim sta ce da kaze/uradi.
Ukratko najgori dan ove godine:(
Ne moze da se popravi, izgorela je skroz

Trojo, bas mi je zao. :(
Onako lepu kosu imas...
Zato i ne volim da idem kod frizera. Ranije su tako znali da me uniste da sam se zamisljala kao Rambo, pucam iz svog moguceg oruzija, a frizerke i frizeri padaju kao pokoseni.
Meni je odlazak kod frizera bukvalno stres. Zato i ne volim da idem, a i kad odem samo skratim vrhove. Pitam se sta ce biti kada pocnu da mi rastu sede i budem morala da se farbam. :confused:

Nemam sad vremena da ti to nadjem, pa progooglaj kako je frizer spasio kosu Gwen Stefani, a ona se decenijama blajha.

Bas mi je zao. Kreteni, sta da covek drugo kaze.

Ne radi se uposte o tome da li ce kosa izrasti, radi se o tome da nije dobila uslugu kakvu je trebala da dobije, plus joj trazili da plate.

Nije mi samo jasno kako su do sada bili ok i onda odjednom ovakav propust da naprave, jesu li promenili frizere? Ovo je da im spalis salon bez pardona.

Pa nije troja luda, naravno da ce jos oni njoj da plate...
Ako su toliko profesionalni i ozbiljni, nece sebi dopustiti takav propust...
Taman da ima dzeparac za putovanje...
A kosa moS misliti, zaveze rep ili se osisa, sta je briga... Lepa je, sve joj lepo stoji...

IMG-20171210-WA0002.jpg

neces uopste da je skratis? ja bih da sam na tvom mestu, trazi danas od njih da ti naprave kosu na nesto

pa idem danas da vidim sta ce da kaze

- - - - - - - - - -

Тако мени каже моја фризерка: Могу да ти погрешим фризуру само за пар месеци :lol:

Par meseci bi lako prezivela. Kao kad odlucim da su siske super ideja:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back