- Poruka
- 50.320
Zavrsila posao, pa sada da se bacim na sarme 
Onda posao br. 2.

Onda posao br. 2.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

))Covek je lik, obozavam ga... Nema u sta se ne razume... Sve voli da radi... Lepi plocice, zida, gletuje, sad je radio neke tehnike na zidovima, odradio extra...![]()

jel zna da popravi kompjuter?![]()
obzirom da ima preko 65 godina, sumnjam... 
legli putni troškovi, išo da podignem kako bi poslo sinu da uplati doček ng s društvom, tako da za mene opet šipak
al eto tako valjda mora da bude

Normalno ponasanje svakog roditelja.legli putni troškovi, išo da podignem kako bi poslo sinu da uplati doček ng s društvom, tako da za mene opet šipak
al eto tako valjda mora da bude
Zabijačka je kod tebe,ti si u ravnici.Ostatak zemlje to zove svinjokolj.Svinjokolj je svinjokolj...
plus meso sveze sa rostilja
.
pripremila i gibanicu za sutra za svinjokolj...jbga,ja znam kao svinjokolj a oni kažu zabijačke...
u principu,kako god nek se zove ja odo na vruće čvarke i što šta još lepooooo...
@tema: čekam Taba da ga propustim kroz šake zbog one grozne repke...![]()

što tako ?
zato što zabijaju nož u vrat svinje ?![]()
Slovačka je reč, ko zna šta zapravo znači, ne znam je l imamo kakvih Slovaka na forumu
- - - - - - - - - -
Inače i moji kažu zabijačka ili disnotor.
I ja bih jos dvoje. Devojcicu i decaka ili dve devojcice. Ako se neko javlja dobrovoljno, pruzimam ih tamo posle godine...![]()

@tema: čekam Taba da ga propustim kroz šake zbog one grozne repke...![]()