Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
ostrim nozic bice krvav bozic <3
Sve je vec zaklaTo

Nego ovaj mm ove godine ostavio kosti na krmenadlama pa pevam:"Meso pakujem, ruke mi krvave..."
Isecekose mi ove kosti ruke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ostrim nozic bice krvav bozic <3

...bas je lepo ovo procitati...evo i ova moja malo, malo pa pominje kako bi bilo lepo da joj cerke imaju bar jednog, a mozda i dva brata
![]()
))))Ona je mlada počela, super ako tako žele, imaju vremena.
Da sam i ja prvo rodila na vreme sigurno bih imala troje, jer je i nas tri, ovako matora ako uspem još jedno biće ok.
- - - - - - - - - -
Uspavala sam zver jedva, valja se po krevetu, spava već, al stalno se diže i plače i hvata igračke, toliko se opire snu))))
))Spakovala meso u zamrzivac
Danas se kolje

Uspavala sam zver jedva, valja se po krevetu, spava već, al stalno se diže i plače i hvata igračke, toliko se opire snu))))

Spakovala meso u zamrzivac
Danas se kolje

Sve je vec zaklaTo
Nego ovaj mm ove godine ostavio kosti na krmenadlama pa pevam:"Meso pakujem, ruke mi krvave..."
Isecekose mi ove kosti ruke
))
mi smo imali mesara, sve sredio na selu, nisam ni vidio svinju))

I ja bih jos dvoje. Devojcicu i decaka ili dve devojcice. Ako se neko javlja dobrovoljno, pruzimam ih tamo posle godine......bas je lepo ovo procitati...evo i ova moja malo, malo pa pominje kako bi bilo lepo da joj cerke imaju bar jednog, a mozda i dva brata
![]()

mi smo imali mesara, sve sredio na selu, nisam ni vidio svinju))
ne cepidlaci... Morali su prvo zaklati pa doneti mesocekaj..zar se ne pakuje meso kad se zavrsi klanje?
mislim koje meso pakujes pre klanja?
p.s.
najbolji je gulas taj koji se pravi od svega i svacega kad se kolje![]()
jos malo pa ko mirka vasiljeviccicak, ti imas tek 30 godina, do cetrdesete da rodis jos dvoje, neces ni da osetis![]()

cicak, ti imas tek 30 godina, do cetrdesete da rodis jos dvoje, neces ni da osetis![]()

I ja bih jos dvoje. Devojcicu i decaka ili dve devojcice. Ako se neko javlja dobrovoljno, pruzimam ih tamo posle godine...![]()

ne cepidlaci... Morali su prvo zaklati pa doneti meso

Tako i ja...
Samo uspomene iz detinjstva ostase iiiiiiiii vristanje svinja po dvoristu... Kod babe i dede...
Vec godinama u akciju idu samo muski, oni tamo sa mesarima dogovaraju sta i kako i samo donose...

Ona je mladja od mene... A ima vec troje...mislim da je mirka krenula jos pre cicak, pre 25 ali je sve zavrsila u cugu![]()

Ode mi muz... Posao ceka... Jbg ubi nam taj posao ljubavPa šta čekaš? Silazi sa foruma i kreni...![]()

cek sestro..ako je danas klanje a sad je tek 12 kad ste pre stigli da zavrsite?![]()

Ode mi muz... Posao ceka... Jbg ubi nam taj posao ljubav![]()

cek sestro..ako je danas klanje a sad je tek 12 kad ste pre stigli da zavrsite?
- - - - - - - - - -
aa
pa tako kazi
to onda nije klanje nego tranziranje
ako i to radite..ili samo dobijate gotove snicle.

zasto kazes ljubav a mislis na seks![]()
posle toliko godina 
moj tata je po zanimanju mesar, imamo veliko dvoriste i pomocne prostorije, on i mm koji je naucio zanat sve urade sami. mislim, kupe se svinjeske polutke i obradjuju, nikad nismo kupovali zive svinje pa klali u dvoristu![]()

zasto kazes ljubav a mislis na seks![]()

A koliko to godina, ako nije tajna?.....
Pa valjda nam se ljubav svela na sexposle toliko godina
![]()
nemam zelje da gledam svinju kad imam vrhunskog mesara koji to sve sredi. mi jedemo samo organik svinje na kuruzu koje uzgoji zenin deda, nista polutke![]()

Vidiš da misli na decu, a deca se prave od ljubavi, kakav seks? Posle ih nađeš u kupusu i tako.... mislim, decu...
- - - - - - - - - -
A koliko to godina, ako nije tajna?
Mislim, da znam šta da očekujem....
Ona je mlada počela, super ako tako žele, imaju vremena.
Da sam i ja prvo rodila na vreme sigurno bih imala troje, jer je i nas tri, ovako matora ako uspem još jedno biće ok.
- - - - - - - - - -
...da, ona je prvu cerku rodila u 21-oj...sad ima 28...do 35, moze lagano jos dvoje da rodi....videcemo, samo neka su svi zdravi...
...ovo nase malo, je nocas previskalo...nije htela da spava, ma ni da legne u krevet, pa je jedva zaspala na njihovom krevetu....malopre zove cerka i kaze da se ispovracala
2x, znaci ipak nije plakala bzvz ali je mala da kaze sta je muci, a temp., nije imala, bila je pre toga vesela i lepo je jutros doruckovala, niti kija,niti kaslje....bas nista...e pa cudo
dok porastu da znaju da kazu sta im je, je po meni najtezi period...