Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako ti je to previse vrckavo probaj laksu varijantu - line dance. To ti je onaj kaubojski ples. Ne mogu ti opisati kako mi je to bilo zanimljivo. Neocekivano.
Art of Dance, plesna skola u Bg drzi razne casove. Pogledaj kod njih.

@Dee - nisam, nisam, stvarno. :)

ne, mi nismo tipovi za institucije, škole isl..

Ali svakako sam mislio da sa jutuba naučim travolta dens..to sam oduvek želeo, al kad god probam izgleda mi kao da me drmnula čobanica.. (ona žica za čuvanje stada što kroz nju ide struja, prim. prev)

ne, mi nismo tipovi za institucije, škole isl..

Ali svakako sam mislio da sa jutuba naučim travolta dens..to sam oduvek želeo, al kad god probam izgleda mi kao da me drmnula čobanica.. (ona žica za čuvanje stada što kroz nju ide struja, prim. prev)

:-))
Nema veze. Bitno je da probate. Mozda jednom zavrsis i na Dirty Dansing. :p
Na youtube imas sjajnih snimaka za ucenje rumbe. A to nije toliko tesko.

I da te utesim - vodila sam muza na Tango casove misleci da ce ici lakse uz ucitelja plesa...recimo da sam imala prevelika ocekivanja... :) Kao dve leve noge. :-))

:-))
Nema veze. Bitno je da probate. Mozda jednom zavrsis i na Dirty Dansing. :p
Na youtube imas sjajnih snimaka za ucenje rumbe. A to nije toliko tesko.

I da te utesim - vodila sam muza na Tango casove misleci da ce ici lakse uz ucitelja plesa...recimo da sam imala prevelika ocekivanja... :) Kao dve leve noge. :-))

ja od tangoa znam samo da držim ružu zubma
a ko bi reko..izgledam ko latino lover par ekselans..

smrzoh se napolju na terasi dok sam pila kafu...kako je osvežilo....:zima:

Staje bre osvezilo?!!
Od sest jutros se klimamo, dete tusirala isto u sest da ga osvezim
Boli te uvo nemas beton pa kod vas i moze da osvezi
Juce stavim boso stopalo na asfalt, na tvom studentskom trugu, u ponoc, vruce :aha: Osvezilo djoku mog :lol:

Juce isli na avalu da kao smugnemo malo iz betona
De pobeci danas :think:

..i kod mene fino osvezilo, nije da je hladno, ali je prijatno...doruckovala na terasi i pila kafu, pa isla da uradim slike za mamu i da kupim neke sitnice koje
moram poneti....
...sad rucala i legla malo nesto me zezaju ove nagle promene vremena....jos kad bih mogla da demnem malo bilo bi skoro pa savrseno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back