Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mnogo joj je zanimljiva bicikla, mogu misliti na sta njoj sve zivo smrdi :lol: ko sta radi od juce je non stop njuska
sad je uspela i na volan da se popne :aaa: poginuce hbt ako obori
a bas sam razmisljala danima kako da to obezbedim da ona ne obori i pogine....moracu da smislim nesto

- - - - - - - - - -

Pa nisu imali mozga.
Jos je zgrada bar 15-tak godina stara. Nije to nesto sto je tek nedavno izgradjeno. Da li su se nosili mislju da Bec nije toliko topao grad ili im je ta opcija, koju si gore spominjala, bila skupa, ne znam...
Ali imamo sad u septembru sastanak stanara sa vlasnicima zgrade. To su one zgrade u kojima mozes dobiti stan ako das brdo love njima na koriscenje, ali zato imas malu kiriju. Ta ti se lova svake godine umanjuje za 1%, a nazad dobijes ono sto ostane.
Prosle godine su nam 7 puta provaljivali u garazu. Nisu krali aute vec airbags.

uuu pa ako je novogradnja to se za cas nakace one maske celom duzinom i pokrije se klima nema sekiracije
problem je kod onih 200god starih, mada sam vidjala i tu resenja u vidu maski....
al ovo mlada zgrada, tu stvarno opravdanja nema sto nisu napravili, idioti....

kupi onu unutranju ne muci se

Pa nisam videla do sada, niti cula. Da kazem sestri da se seli

Vecina zgrada koja pripada EGW ima bazene i garaze. Nas stan je "Genossenschaftswohnung". Ako zivi ovde znace sta je to. :)
Evo ti i link za njih :)
http://www.egw.at/

Seticu se jos kako se zove ta druga firma, koja isto ima sjajne stanove. Blizu nas su. Pogledacu kad budem prolazila. Isto imaju bazen na vrhu zgrade.

- - - - - - - - - -

uuu pa ako je novogradnja to se za cas nakace one maske celom duzinom i pokrije se klima nema sekiracije
problem je kod onih 200god starih, mada sam vidjala i tu resenja u vidu maski....
al ovo mlada zgrada, tu stvarno opravdanja nema sto nisu napravili, idioti....

kupi onu unutranju ne muci se

Samo sto to hladi samo jednu prostoriju, je l da?
Kupicu nesto, jer mi ova vrucina oduze svu energiju.

A sada odoh u pakao. Na ulicu, pa kuci, pa na deciju proslavu sa malenim.

Ciaos narode. :)

Pih bre.
Je l to sa skenera ili sa MR rezultat ili?
Šta sad sleduje?

affro, nadam se da je sve u redu :cmok2:
Sa skenera taj nije bas dobar. Sa magneta je bolji, tumora nema, al ima svaceg neceg sto mislim da nije toliko opasno. Kontrola u ponedeljak sa tim nalazima.
Bila ja da nadjem mog hirurga, jer nema sanse da sa tim cekam tek tako ponedeljak, kaze mora se to pratiti cesce da se vidi kako ce da se ponasa.
Cerka sad pita moze li se to bolje videti na magnetnoj. Nemam pojma. Ne bi joj ni rekla ista za sad bar, nego me ulovila kad sam plakala pa me osetila da nisam ok..i tako..:(
Hvala vam devojke, udavih vas, necu vise, cekam ponedeljak.
:zag::cmok:

tako se moja mama hladila dok je bila trudna sa mnom :rotf:
sirota zamisli na ovaj pakao ti sa stomakom do zuba, u to vreme klime za sanove nije ni bilo, a oni u sred 29. novembra, najprometnije ulica u centru bga, nit da otvoris prozor jer ces umreti od vrlih gasova iz automobila
kaze uzme otvori zamrzivac pa stoji tako malo, pa onda pauza, pa posle opet, i tako u krug :lol: mukica

Klime za stanove je bilo u to vreme nego gospodja mama MOZDA nije imala kintu za istu.

Saraniće ga mayweather boks je rigidan sport...ne moze ovaj , ma koliko dobar al around fajter bio, to tek tako da usavrsi i drzi koncentraciju ...ono sto bi ja voleo da vidim je Fedor kad je bio u top formi i na vrhuncu protiv nekog boksera top kategorije ...mcgregor nema bradu koja moze da izdrzi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back