- Poruka
- 122.000
mnogo joj je zanimljiva bicikla, mogu misliti na sta njoj sve zivo smrdi
ko sta radi od juce je non stop njuska
sad je uspela i na volan da se popne
poginuce hbt ako obori
a bas sam razmisljala danima kako da to obezbedim da ona ne obori i pogine....moracu da smislim nesto
- - - - - - - - - -
uuu pa ako je novogradnja to se za cas nakace one maske celom duzinom i pokrije se klima nema sekiracije
problem je kod onih 200god starih, mada sam vidjala i tu resenja u vidu maski....
al ovo mlada zgrada, tu stvarno opravdanja nema sto nisu napravili, idioti....
kupi onu unutranju ne muci se
ko sta radi od juce je non stop njuskasad je uspela i na volan da se popne
poginuce hbt ako oboria bas sam razmisljala danima kako da to obezbedim da ona ne obori i pogine....moracu da smislim nesto
- - - - - - - - - -
Pa nisu imali mozga.
Jos je zgrada bar 15-tak godina stara. Nije to nesto sto je tek nedavno izgradjeno. Da li su se nosili mislju da Bec nije toliko topao grad ili im je ta opcija, koju si gore spominjala, bila skupa, ne znam...
Ali imamo sad u septembru sastanak stanara sa vlasnicima zgrade. To su one zgrade u kojima mozes dobiti stan ako das brdo love njima na koriscenje, ali zato imas malu kiriju. Ta ti se lova svake godine umanjuje za 1%, a nazad dobijes ono sto ostane.
Prosle godine su nam 7 puta provaljivali u garazu. Nisu krali aute vec airbags.
uuu pa ako je novogradnja to se za cas nakace one maske celom duzinom i pokrije se klima nema sekiracije
problem je kod onih 200god starih, mada sam vidjala i tu resenja u vidu maski....
al ovo mlada zgrada, tu stvarno opravdanja nema sto nisu napravili, idioti....
kupi onu unutranju ne muci se