Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ok je kad otvorim prozore jer onda lepo pirka promaja, al kad je zatvoreno je haos.
On mrzi da se kupa:lol:

e mrzi i moja da se kupa, al ja je na cesmu zeznem brzinski iskvasim mlakom vodom, pa hbg mozes da mrzi kolko oce, bolje da frkce minut dva no da mi mre od vreline
i kucici su mrzele da se kupaju, to je bila jurnjava po kuci da je uhvatis za kupanje, al sam isto silom tusirala, jedan drzi crevo u dvoristu drugi kuce i polivaj, posle se ljuti kolko oces hebe mi se, meni bitno da ne lipse :lol:

i kod mene promaja pomaze, al nama, vidim da njoj ne pomaze....dok ne krene ono 40 C tad nema ni promaje....

el ste vi ziveli pre invencije klima uredjaja....za mobilne i net znam da nije blo zivota pre

ne razumem pitanje
zena zivi u eu gradu gde su jaki zakoni za ocuvanje fasada, posebno centar stare zgrade, nema tamo da ruzis fasadu spoljnom jedinicom kima uredjaja
ali onda grad treba da obezbedi arhitektonsko resenje u vidu maskiranja mesta za klime
ili onda stanari zgrada da kupuju one pokretne klime sto imaju samo unutrasnju jedinicu, okacih link
trece je da se seli na periferiju u novogradnju gde nema tih problema
ne znam sta ti nije jasno...

ja ne znam jesi ti iz bg, al ziveti u 29 novembra je razvno samoubistvu, ne znam samo gde im je pamet bila da budu tamo :lol:
mada ni ova sad lokacija nije nista hladnija :lol:

Kad je 40+ nema 'ladne lokacije jbg :lol:
Ja nesto ni ne volim leto...brate previse je vruce ...meni je onaj prelaz kad je max do 30 stepeni zakon...tad bih i na more isao...sta ako je voda ladnija ja se cesto kupam ladnom vodom :lol: ozb

U frizider bi mogao...povadi nesto i stavi njega unutra

orig.58b438e277816_sx1x0uv.gif

ne razumem pitanje
zena zivi u eu gradu gde su jaki zakoni za ocuvanje fasada, posebno centar stare zgrade, nema tamo da ruzis fasadu spoljnom jedinicom kima uredjaja
ali onda grad treba da obezbedi arhitektonsko resenje u vidu maskiranja mesta za klime
ili onda stanari zgrada da kupuju one pokretne klime sto imaju samo unutrasnju jedinicu, okacih link
trece je da se seli na periferiju u novogradnju gde nema tih problema
ne znam sta ti nije jasno...

pa napisala si, prava je patnja bila ziveti pre klima uredjaja... ne secam se da su tako ljudi ranije kukali kao sad na vrucinu....

seli se, al ozbiljno, idite u neku zgradu gde to moze
ja razumem i njih, al onda neka obezbede neke unutrasnje fazone, ima sad arhitektonskih fazona da se maskira spoljna jedinica, rade to an mnogim i starim i novim zgradama

imas onu sobnu unutrasnju pokretnu klimu, treba samo kroz prozor da iznacis ono crevo da izbacis
mislim na ovo http://www.klime.rs/pokretne-klime ovo mozes da kupis
il to il se seli

Tu klimu su nam i oni ljubazno predlozili. Na kraju cemo je morati uzeti.

Ovaj smo stan trazili skoro godinu dana. Prekrasan je. I velika je kvadratura, na dva nivoa je. Do 30 stepeni je ok, ali sve preko je uzasno. Nije mi jasno kako su mogli toliko novca da uloze u citavu zgradu, a da ne rese pitanje klime. Pazi kad imamo bazen na vrhu zgrade, saunu, fitnes prostorije i sto raznih pogodnosti. Ne bi me zacudilo da to na nivou grada nije proslo. Ovde su uzasno zadrti kad su fasade u pitanju. Ima sve da bude besprekorno lepo, ali nema nista na fasadi da visi ili smeta. :roll:

A vecina zgrada je zasticena. Imali smo slucaj decka od 15 godina, koji je napisao grafit na fasadi...otplacivace to narednih 20 godina.

ja imam zamrzivac vislji od mene, vala ako izvadim fioke mozemo i ja i macka da stanemo unutra :lol:

trojo il da kupis veci zamrzivac il klimu :malav:

najbolji je onaj sanducar, tu mozes leci ko covek :rotf:

Pa da...pa nek povadi stvari iz zamrzivaca i onda turi snupija unutra...drzi ga barem 5minuta :lol:

- - - - - - - - - -

Taj se zazeleo prirodnog ambijenta...mucenik dovukli ga iz sibira u neku vrelu vukohebinu :lol:

Pametan pas...

Ja nesto ni ne volim leto...brate previse je vruce ...meni je onaj prelaz kad je max do 30 stepeni zakon...tad bih i na more isao...sta ako je voda ladnija ja se cesto kupam ladnom vodom :lol: ozb

ja najvise volim 25-28 C, max sto kazes 30
sve preko mi vec ide na nerve, al aj ne bunim se, posto mrzim zimu pa ko veli biram manje zlo...

a ladnom vodom ne mogu da se kupam :pop: najbolje mi temp vode ono 28C, dokazano najvise prija, pa na tu temp greju i bazene i te zajebancije
al kad je ispod hladno mi a kad je iznad onda pa vrucina...zlatokosa :lol:
tako ja na onim jjebenim kariibima kao uskocicu u vodu da se razhladim, ono ko pisacka vruca, jos ti gore bude, i to neko placa da ide tamo da se kupa, bezi bre :lol:

Ovaj smo stan trazili skoro godinu dana. Prekrasan je. I velika je kvadratura, na dva nivoa je. Do 30 stepeni je ok, ali sve preko je uzasno. Nije mi jasno kako su mogli toliko novca da uloze u citavu zgradu, a da ne rese pitanje klime. Pazi kad imamo bazen na vrhu zgrade, saunu, fitnes prostorije i sto raznih pogodnosti. Ne bi me zacudilo da to na nivou grada nije proslo. Ovde su uzasno zadrti kad su fasade u pitanju. Ima sve da bude besprekorno lepo, ali nema nista na fasadi da visi ili smeta. :roll:

A vecina zgrada je zasticena. Imali smo slucaj decka od 15 godina, koji je napisao grafit na fasadi...otplacivace to narednih 20 godina.

Gde u Becu ima zgrada sa bazenom na krovu?

Isto.

Moze i preko 30, ali kada sam ja na odmoru i na plazi. :D
Izadjem iz biroa u kojem imamo klimu na pakao i samo sto se ne srusim.
Sinoc sam se nasla sa prijateljicom, jer joj je bio rodjendan, sedele u basti i otapale se. 37 stepeni je bilo. :sad2:

ma sve mi je jasno, znam situaciju
al ima resenja da su imali mozga

nista cepaj onda unutrasnju ako neces selidbu...

ma sve mi je jasno, znam situaciju
al ima resenja da su imali mozga

nista cepaj onda unutrasnju ako neces selidbu...

Pa nisu imali mozga.
Jos je zgrada bar 15-tak godina stara. Nije to nesto sto je tek nedavno izgradjeno. Da li su se nosili mislju da Bec nije toliko topao grad ili im je ta opcija, koju si gore spominjala, bila skupa, ne znam...
Ali imamo sad u septembru sastanak stanara sa vlasnicima zgrade. To su one zgrade u kojima mozes dobiti stan ako das brdo love njima na koriscenje, ali zato imas malu kiriju. Ta ti se lova svake godine umanjuje za 1%, a nazad dobijes ono sto ostane.
Prosle godine su nam 7 puta provaljivali u garazu. Nisu krali aute vec airbags.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back