gost 371695
Elita
- Poruka
- 19.917
Jbt to je vec ozb situacija ...
Pas moze i u zamrzivac 3 puta po 5 minuta
Pas moze i u zamrzivac 3 puta po 5 minuta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ok je kad otvorim prozore jer onda lepo pirka promaja, al kad je zatvoreno je haos.
On mrzi da se kupa![]()

el ste vi ziveli pre invencije klima uredjaja....za mobilne i net znam da nije blo zivota pre

Pas moze i u zamrzivac 3 puta po 5 minuta![]()

ja ne znam jesi ti iz bg, al ziveti u 29 novembra je razvno samoubistvu, ne znam samo gde im je pamet bila da budu tamo
mada ni ova sad lokacija nije nista hladnija![]()

ozbne razumem pitanje
zena zivi u eu gradu gde su jaki zakoni za ocuvanje fasada, posebno centar stare zgrade, nema tamo da ruzis fasadu spoljnom jedinicom kima uredjaja
ali onda grad treba da obezbedi arhitektonsko resenje u vidu maskiranja mesta za klime
ili onda stanari zgrada da kupuju one pokretne klime sto imaju samo unutrasnju jedinicu, okacih link
trece je da se seli na periferiju u novogradnju gde nema tih problema
ne znam sta ti nije jasno...
seli se, al ozbiljno, idite u neku zgradu gde to moze
ja razumem i njih, al onda neka obezbede neke unutrasnje fazone, ima sad arhitektonskih fazona da se maskira spoljna jedinica, rade to an mnogim i starim i novim zgradama
imas onu sobnu unutrasnju pokretnu klimu, treba samo kroz prozor da iznacis ono crevo da izbacis
mislim na ovo http://www.klime.rs/pokretne-klime ovo mozes da kupis
il to il se seli
ja imam zamrzivac vislji od mene, vala ako izvadim fioke mozemo i ja i macka da stanemo unutra
trojo il da kupis veci zamrzivac il klimu
najbolji je onaj sanducar, tu mozes leci ko covek![]()

Pas moze i u zamrzivac 3 puta po 5 minuta![]()

Kad je 40+ nema 'ladne lokacije jbg
Ja nesto ni ne volim leto...brate previse je vruce ...meni je onaj prelaz kad je max do 30 stepeni zakon...tad bih i na more isao...sta ako je voda ladnija ja se cesto kupam ladnom vodomozb
najbolje mi temp vode ono 28C, dokazano najvise prija, pa na tu temp greju i bazene i te zajebancije

Tu klimu su nam i oni ljubazno predlozili. Na kraju cemo je morati uzeti.
Ovaj smo stan trazili skoro godinu dana. Prekrasan je. I velika je kvadratura, na dva nivoa je. Do 30 stepeni je ok, ali sve preko je uzasno. Nije mi jasno kako su mogli toliko novca da uloze u citavu zgradu, a da ne rese pitanje klime. Pazi kad imamo bazen na vrhu zgrade, saunu, fitnes prostorije i sto raznih pogodnosti. Ne bi me zacudilo da to na nivou grada nije proslo. Ovde su uzasno zadrti kad su fasade u pitanju. Ima sve da bude besprekorno lepo, ali nema nista na fasadi da visi ili smeta.
A vecina zgrada je zasticena. Imali smo slucaj decka od 15 godina, koji je napisao grafit na fasadi...otplacivace to narednih 20 godina.
Kad je 40+ nema 'ladne lokacije jbg
Ja nesto ni ne volim leto...brate previse je vruce ...meni je onaj prelaz kad je max do 30 stepeni zakon...tad bih i na more isao...sta ako je voda ladnija ja se cesto kupam ladnom vodomozb

Tu klimu su nam i oni ljubazno predlozili. Na kraju cemo je morati uzeti.
Ovaj smo stan trazili skoro godinu dana. Prekrasan je. I velika je kvadratura, na dva nivoa je. Do 30 stepeni je ok, ali sve preko je uzasno. Nije mi jasno kako su mogli toliko novca da uloze u citavu zgradu, a da ne rese pitanje klime. Pazi kad imamo bazen na vrhu zgrade, saunu, fitnes prostorije i sto raznih pogodnosti. Ne bi me zacudilo da to na nivou grada nije proslo. Ovde su uzasno zadrti kad su fasade u pitanju. Ima sve da bude besprekorno lepo, ali nema nista na fasadi da visi ili smeta.
A vecina zgrada je zasticena. Imali smo slucaj decka od 15 godina, koji je napisao grafit na fasadi...otplacivace to narednih 20 godina.
Gde u Becu ima zgrada sa bazenom na krovu?
Sto ne kupis mrezu za komarce??
Imas u prodavnicama plastike.

Pa na puno zgrada. Zasto te to cudi?!? Dam ti adresu na reputaciju, pa me mozes gledati preko Google Earth, ako bas hoces. Ladno se vidi i bazen i ljudi, ali mali.![]()
ma sve mi je jasno, znam situaciju
al ima resenja da su imali mozga
nista cepaj onda unutrasnju ako neces selidbu...