Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...pa iskreno i meni je bilo cudno sto su neki zapeli da se prijavi pa da se prijavi...i to su uglavnom insitirali ljudi koji nemaju decu ili su im deca vec odavno otisla od
kuce....ja nemam pojma ni da li zakon tu nesto kaze, ali vecina je izglasala da se beba prijavi, a ustvari posle cujem da taj komsija nije ni zanu prijavio skoro 2g da tu
zivi (nisam ni znala da je i ozenjen), pa verovato to odatle ide jer su ljuti s pravom..ako zivis negde ne mozes na racun drugih da se brcaks i pravis ostale troskove...
..sta ce na kraju biti videcemo...hvala na ovoj informaciji videcu da to nekako premostimo...

ovoga nema ni u bosanskim ciganskim mahalama, ne kaze se dzaba srbijanski cigani

Ja cu pre busom da stignem nego oni kolima... U pitanju je onaj restoran na Adi za svadbe, secas se, prolazile smo pored njega... Jedino sto cu da smanjim stiklu jer imam bas da pesacim :lol:

Aha
E pa super dobra je lokacija, mozes da setas okolo ako se smoris
Aj smazi neko parce torte i za mene

- - - - - - - - - -

I dok redz bije praseCinu metla gladuje :rida: Jos se klackam vozom, oka sklopila nisam jer je pun pa ne mogu da se ispruzim, gladna sam i neispavana
Imam punu fensi kesu starkovih djakonija, gledam ja nju gleda ona mene, cujem kako vice metlo ne daj meeee, smazi me ti ne daj me na poklon :lol:

Aha
E pa super dobra je lokacija, mozes da setas okolo ako se smoris
Aj smazi neko parce torte i za mene

- - - - - - - - - -

I dok redz bije praseCinu metla gladuje :rida: Jos se klackam vozom, oka sklopila nisam jer je pun pa ne mogu da se ispruzim, gladna sam i neispavana
Imam punu fensi kesu starkovih djakonija, gledam ja nju gleda ona mene, cujem kako vice metlo ne daj meeee, smazi me ti ne daj me na poklon :lol:

Dodji kod mene na z salatu. Da se posteno najedes! :zjede::rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back