Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
posto su neki pitali za slike...evo ga blog prva tri dana. samo sto za slike mora da se klikne na linkove, jer mi photobucket ne ubacuje pravu velicinu slika, nego ih smanjuje.

https://forum.krstarica.com/entry.php/46490-St-Petersburg-1-2-3

- - - - - - - - - -

radila sma kolaze, jer sam ja vaga u horoskopu i nisam mogla da odlucim koju sliku da stavim, pa sma izabrala vise. :lol:
i ja sam vaga u horoskopu pa ne mogu da se odlucim koju cu od postavljenih sto duze da gledam :zaljubljena:

Gledam na fejsu fotografiju moje najstarije sugradjanke,baka 102 godine seta po centru.lepo doterana,snalica u kosi,ogrlica,karmin i uziva zena

jao sto sam slatku u fulu skockanu bakutu, sigurno 80+ videla pre neki dan pa tacno mi je doslo da je pitam jel mogu da je slikam :D perfekt frizura, lak karmin, isto ogrlica, najnovija MK tasna lepo obucena i tacno se vidi sa koliko uzivanja se srela sa svojim likom u ogledalu. u drugoj ruci iphone 5c sa nekom decjim coverom, garant prosledjen od unuka. al i taj kontrast nije narusio kompletni utisak jer toliko ga je brizljivo stiskala i svaki cas sa zagledala ocigledno ocekujuci poruku, sve sa onim spokojnim zadovoljnim izrazom lica :)

i ja sam vaga u horoskopu pa ne mogu da se odlucim koju cu od postavljenih sto duze da gledam :zaljubljena:

jao sto sam slatku u fulu skockanu bakutu, sigurno 80+ videla pre neki dan pa tacno mi je doslo da je pitam jel mogu da je slikam :D perfekt frizura, lak karmin, isto ogrlica, najnovija MK tasna lepo obucena i tacno se vidi sa koliko uzivanja se srela sa svojim likom u ogledalu. u drugoj ruci iphone 5c sa nekom decjim coverom, garant prosledjen od unuka. al i taj kontrast nije narusio kompletni utisak jer toliko ga je brizljivo stiskala i svaki cas sa zagledala ocigledno ocekujuci poruku, sve sa onim spokojnim zadovoljnim izrazom lica :)

:heart:

Tu kod tebe su bakice prva liga. Milina ih je videti kad se spreme i izadju. To sam odavno primetila.

- - - - - - - - - -

Ja sam se probudila u pola 2. Ne pamtim.kad sam toliko spavala.

Noge ne osecam, ceo dan spartali po vukojebinama peste :lol: Jezero livade van grada i okolno naselje sa trznim centrima
:pljus:

- - - - - - - - - -

Sad vecerinka, isprobavamo neke njoke iz aldia, ko prezivi pricace :lol:
Pa idemo na neki mini festival vina da gosin gustira ta cuda

- - - - - - - - - -

Definitvo je za nas odrasle jedan model trotineta 50 e u decathonu, pise do 100kg i do visine 185, isprobala sam ga i fin je.....jupiiii kad budem u prilici uzimam ga :zurka:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back