Modesti B.
gospođa Vineti
- Poruka
- 48.121
Kuckam na forumu, pravim se da nisam obecala tortu. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mora nesto cokoladno, mnogo cokolade, tako hoce cokoholicari.![]()

To ti je alergijska reakcija, nema igranja sa tim.Hladim prst u casi vode i leda.
Bila sam spremala taco za klopu i oljutila prst na halapinjo papricicu. Zvuci suludo ali burno reagujem na tu papricicu. Ne jedem je jer mi usne oteknu i ne moguda disem, ali je moji ukucani vole. Sledeci put cu da stavim one hirurske rukavice kad je cistim/seckam.

pijem caj i jedem ostatke bombonjere koju mi je poklonio moj dasa....jos malo i nema vise
moracu da se rifilujem uskoro![]()
cackam ljigavca, pih nije zanimljivo uopste, plastelin je mnogo zabavniji ako cemo posteno, dozvoljava kreativnost
ovo srranje ne da nista da mu radis

sta je to ljigavac![]()
![]()

Aaaa slime . Mozes i sama da ga napravis od par sastojaka koje imas sigurno u kuci. Imaju na you tube razni recepti

a danas je pislednji dan i to se sutra vracam ujutro. Nije mala kisa nego prava jesenja ko u beogradu u novembru, a 13 stepeni. Ako ne odem danas u pavlovsk, necu otici nikada. Sta fa radim. Sad sam pusila cigaretu napolju i vreme je bljak, a kisa nema nameru da stane.
a ja dilazim sa jaknom.

Ja tu dilemu ne bih imala
Naravno da ces da ides da vidis sta si smislila, jedna upala pluca manje-vise![]()

jela sam sladoled, jer su rusi jeli. Ekaterinski skver tu je sanduk do sanduka i na svakom sanduku gomila rusa
a najduzi red za one sladolede na kuglu..slikala sam. Ladno red...i sta cu gde svi turci, ovaj rusi....kupim sladoled. A hit letnja basta carska debela ladovina i idem smesno mi od cega carevi da se zaklone pod drvecem od prosecne letnje temperature 23 stepena
mozda da im se ne uzhebe ten. 

Kisaa danas je pislednji dan i to se sutra vracam ujutro. Nije mala kisa nego prava jesenja ko u beogradu u novembru, a 13 stepeni. Ako ne odem danas u pavlovsk, necu otici nikada. Sta fa radim. Sad sam pusila cigaretu napolju i vreme je bljak, a kisa nema nameru da stane.
- - - - - - - - - -
Odlicno, sutra cu doziveti temperaturni sok. U bg 30 stepeni.a ja dilazim sa jaknom.
- - - - - - - - - -
Mada nije lose vreme ovako, barem nemaju vrela leta..sta fali, ode covek na more kad se zazeli sunca, meni prija temperatura.