Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hladim prst u casi vode i leda.:sad2:
Bila sam spremala taco za klopu i oljutila prst na halapinjo papricicu. Zvuci suludo ali burno reagujem na tu papricicu. Ne jedem je jer mi usne oteknu i ne moguda disem, ali je moji ukucani vole. Sledeci put cu da stavim one hirurske rukavice kad je cistim/seckam.

Hladim prst u casi vode i leda.:sad2:
Bila sam spremala taco za klopu i oljutila prst na halapinjo papricicu. Zvuci suludo ali burno reagujem na tu papricicu. Ne jedem je jer mi usne oteknu i ne moguda disem, ali je moji ukucani vole. Sledeci put cu da stavim one hirurske rukavice kad je cistim/seckam.
To ti je alergijska reakcija, nema igranja sa tim.
Moj sin ima takvu alergiju na crvene jabuke, zelene i zute mu ne smetaju.

sta je to ljigavac :eek: :zcepanje:

e to je bilo popularno 90-tih, pa je nestalo (inace postoji jos od 70-tih)
evo ga sad ponovo ima da se kupi
sasvim mi je slucajno pao saka pa sam otvorila i cackam, nisam zadovoljna, ja sam skontala da to moze da se oblikuje, da je postojano, a ustvari razvlaci se ko slina, bzv, ne znam sto je bilo popularno i tad i sad....ovo mi je prvi put da ga cackam

igracka za decu, ljigava masa sa kojom kao mozes da se igras, samo da mi neko jos objasni a kako da se igram :lol:
na eng slime toys

DhHe8S06B6kcesuF2FP8aw_m.jpg

Aaaa slime . Mozes i sama da ga napravis od par sastojaka koje imas sigurno u kuci. Imaju na you tube razni recepti

ma koj ce mi
ovo je kupljeno kao deo poklona za klince, al je zaboravljen, ostao kod mene....aj reko kad te vec takva sudbina snasla da te otvorim da vidim kakav si ti djavo :lol:
pravo ti kazem nikakav je djavo, ne svidja mi se uopste, glupost

bolje das detetu plastelin pa nesto da uradi sa njim...kad smo vec kod tih masa za cackanje

Kisa :besna: a danas je pislednji dan i to se sutra vracam ujutro. Nije mala kisa nego prava jesenja ko u beogradu u novembru, a 13 stepeni. Ako ne odem danas u pavlovsk, necu otici nikada. Sta fa radim. Sad sam pusila cigaretu napolju i vreme je bljak, a kisa nema nameru da stane.

- - - - - - - - - -

Odlicno, sutra cu doziveti temperaturni sok. U bg 30 stepeni. :eek: a ja dilazim sa jaknom.:lol:

- - - - - - - - - -

Mada nije lose vreme ovako, barem nemaju vrela leta..sta fali, ode covek na more kad se zazeli sunca, meni prija temperatura.

Odoh da zamenim jevreje pa da smazem nesto lepo za dorucak i idem hrabro na kisu. Kad sam jela sladoled 12 stepeni uvece pre neki dan i nista se nije desilo nece ni od kise. :lol: jela sam sladoled, jer su rusi jeli. Ekaterinski skver tu je sanduk do sanduka i na svakom sanduku gomila rusa:eek: a najduzi red za one sladolede na kuglu..slikala sam. Ladno red...i sta cu gde svi turci, ovaj rusi....kupim sladoled. A hit letnja basta carska debela ladovina i idem smesno mi od cega carevi da se zaklone pod drvecem od prosecne letnje temperature 23 stepena :lol: mozda da im se ne uzhebe ten. :lol:

Kisa :besna: a danas je pislednji dan i to se sutra vracam ujutro. Nije mala kisa nego prava jesenja ko u beogradu u novembru, a 13 stepeni. Ako ne odem danas u pavlovsk, necu otici nikada. Sta fa radim. Sad sam pusila cigaretu napolju i vreme je bljak, a kisa nema nameru da stane.

- - - - - - - - - -

Odlicno, sutra cu doziveti temperaturni sok. U bg 30 stepeni. :eek: a ja dilazim sa jaknom.:lol:

- - - - - - - - - -

Mada nije lose vreme ovako, barem nemaju vrela leta..sta fali, ode covek na more kad se zazeli sunca, meni prija temperatura.

idiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ja sam uvek za to da se kajes sto si nesto uradila, a ne kajes sto si propustila
idi pokisni, pa psuj posle
sutra nam donesi kisu malo, ovde je ludilo od vrucine :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back