Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
kad dodje na tebe red, ti se vratis na zacelje
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Tolike pisanije i niko ne zna gde je
Ja sam se vise zabavila oko toga gde ce ona pusiti nego gde ide![]()

smoki pa pre neki dan sam apropo zLozike postovala ermitaz, a ti si na taj post i odgovorila![]()
pa ne pamti baba sineNije Zlozi u Moskvi,tamo je valjda bila prosle godine![]()

Vratismo se sa free photoshootinga, 5 iole ok slika nastalo, haos je bio
Sad jedem pa u krevet... nemam snage ni za šta, stan kao bomba da je pala, zabole me![]()
gde je zlozi otputovala na kraju? vidim u moskvi oluja,silni povredjeni
Ziva sam dobro sam, ja sam u st. Petersburgu. Ovde varira temp bude toplo, onda samo padne...meni prija jakna.
- - - - - - - - - -
Nisam znala da je bila oluja ne gledam njihov tv

ziva i zdrava, samo mislim da cu da ispyzdim jos naredna dva dana. Zapela da obigram sve i ja ne osecam noge. Metro im je odlican, ali ne staje bas kod samih atrakcija ko u moskvi i grad je za hodanje. Bila sam u peterhofu juce...danas blejosala po gradu ulazila u isakijev sabor i kazansku katedralu, prekjuce bila u peteopavlovskoj tvrdjavi i setala i videla jos neke stvar ice. Sutra idem u carsko selo i preksutra u pavlovsk najverovatnije...pa cu da ubacim u povratku deo oko vostanija ploscad, i da se spustim niz nevski taj gornji deo. Bila danas i u smoljni katedrali i setala letnjim parkom, gde je letnja rezidencija, u renoviranju, dosla pre 20 minuta...i place mi se koliko me bole stopala.

Ajde, gledaj tu sve sta ima, kukaces i odmaraces kada se vratis u Bg