Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
osecam se odvratno,spavala sam dva sata popodne,sanjala kako je bik proburazio i bobija ii komsiju i kako zovem hitnu...
nikad ne spavam popodne,uvek idem u park u setnju,al sad me je valjda sustigao umor,jer sad je vise od dvadeset dana kako nisam spavala celu noc zbog mame

giphy.gif

Sto se zabrinuli :lol: ziva i zdrava, samo mislim da cu da ispyzdim jos naredna dva dana. Zapela da obigram sve i ja ne osecam noge. Metro im je odlican, ali ne staje bas kod samih atrakcija ko u moskvi i grad je za hodanje. Bila sam u peterhofu juce...danas blejosala po gradu ulazila u isakijev sabor i kazansku katedralu, prekjuce bila u peteopavlovskoj tvrdjavi i setala i videla jos neke stvar ice. Sutra idem u carsko selo i preksutra u pavlovsk najverovatnije...pa cu da ubacim u povratku deo oko vostanija ploscad, i da se spustim niz nevski taj gornji deo. Bila danas i u smoljni katedrali i setala letnjim parkom, gde je letnja rezidencija, u renoviranju, dosla pre 20 minuta...i place mi se koliko me bole stopala.

Znaci place mi se od bolova. Zavrsila u marovom polju to je pored letnjeg parka i odatle do mog hostela 3 km preko troicki mosta ili da se vtacam na nevski prospekt pa da idem metrom i ja zapicala peske. Malo mi bilo setnje obih dana. Po nekoj mojoj proceni za opusten obilazak bez crkavanja 9 punih dana, ukljucujuci i odlazak u peterhif, pavlovsk i carsko selo.

- - - - - - - - - -

Jednostavno grad je za hodanje, a ne za voznju...problem je sto ima mnoooogo da se hoda.:lol:

I dobila sam alergiju na kozi. Rece mi dive da joj je prijatelhica rekla da je grad prljav u smislu vazduha, ja stvarno ne osecam kad disem nista, jer meni obicno ne smeta nista sto se tice pluca, ali ja imam osetljivu kozu. Vozila sam se u petak brodicem. A ne mogu da spavam od bolova, bzvz mi je da uzimam brufen, nisu bolovi zbog bolesti, nego od hodanja. a zezne i to sto dan traje predugo, u oko 10uvece tek pale ulicna svetla, mada jos nije mrak slikala sam zalazak sunca u 10 uvece. Mogu da zamislim kako je u junu, kad su najduzi dani. Uzhebe se organizam, meni uvece stalno osecaj ko da je 2 sata ranije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back