Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni fim nije nešto
bolje da su uradili mini seriju
nekako površno..prelet

- - - - - - - - - -

sunćam se

nije šablonski snimljen, nema potrage, uplakanih roditelja, jurnjave,
samo zločinac i žrtve i kako je do svega toga došlo,
e kad u priču uđe i Vilis, onda će biti nekog većeg klanja,
jedino ako im se ne isplati da snime nastavak kao što su uradili sa
gomilom serija koje nisu imale neku veću gledanost, a bilo bi
zanimljivo da i Brus glumi u ulozi seriskog ubice pa da se njih dva
podžapaju

pala je maratonska setnja, sad sam sela tek
red je da dignem krake, popijem kaficu uz cokoladicu
pusi z.gif

Delim savete i sakom i kapom i gde treba i gde ne treba.sad sam bas snajki rekla da nigde ne izlazi bez stapa,zbog medveda.ona misli ja se zezam.sinu sam rekla da nabavi biber sprej.pa ne mogu bre da spavam samo mislim na te medvede

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 442788

Boze kako su amerikanci neoptereceni,ovo je luksuzna soba u hotelu,a posteljina tek stavljena,kao da su je krave zvakale.kod nas sve od spolja ijiju,a iznutra fuj,a njima forma ocigledno nije bitna

ovo nije proslo pored luksuza :lol:
ne znam, bila sam u nekoliko dobrih hotela u americi, i itekako im je bitna forma. ja u ovo ne bih legla, ko zna ko se valjao pre mene :lol:
a sobarice jos kao namestile

- - - - - - - - - -

Legla pa se rasplakala... Pa ustala i presla u dnevnu... Da placem na miru...

cicak, jel sve ok jutros, kako je malena :cmok2: ?

ovo nije proslo pored luksuza :lol:
ne znam, bila sam u nekoliko dobrih hotela u americi, i itekako im je bitna forma. ja u ovo ne bih legla, ko zna ko se valjao pre mene :lol:
a sobarice jos kao namestile

- - - - - - - - - -

cicak, jel sve ok jutros, kako je malena :cmok2: ?
Dobro je.
Nocas je kasljala, inace kasljuca nocu od suvog vazduha valjda, ne znam... Pa sam u nju gledala celu noc...
Malo se zali jutros boli me vrat, pogledam malo crveno, ali to nije imala sinoc... Sad cu zagledati, mozda je od spavanja...
Sve pomera redovno...

ja verujem da je to sve ok :cmok2:
i moj veliki se povredio u subotu na utakmici. izbio loptu, protivnicki igrac mu uklizao, on pao, a jos jedan naleteo i zgazio mu kopackom na saku :sad2:
odmah su ga vodili na snimanje jer su svi prsti momentalo otekli i nekako se iskrivili, ali srecom nije nista slomljeno. mnogo ga boli, oteceno je i modro.
sa takvom rukom smo juce isli u maturski shoping, mm je u svakoj kabini morao da ga svlaci i oblaci. zavrsili smo u 7 uvece

ja verujem da je to sve ok :cmok2:
i moj veliki se povredio u subotu na utakmici. izbio loptu, protivnicki igrac mu uklizao, on pao, a jos jedan naleteo i zgazio mu kopackom na saku :sad2:
odmah su ga vodili na snimanje jer su svi prsti momentalo otekli i nekako se iskrivili, ali srecom nije nista slomljeno. mnogo ga boli, oteceno je i modro.
sa takvom rukom smo juce isli u maturski shoping, mm je u svakoj kabini morao da ga svlaci i oblaci. zavrsili smo u 7 uvece

Ajoj...
U fudbalu ja ni ne smem da gledam ta njihova naletanja i udarce...
Bitno da je sve ok. Sad ce se cuvati vise...
Jeste nasli sve?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back