vraćam se sebi posle gledanja filma Split....al ga odglumi Makavoj svaka mu čast....a biće i nastavak
meni fim nije nešto
bolje da su uradili mini seriju
nekako površno..prelet
- - - - - - - - - -
sunćam se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vraćam se sebi posle gledanja filma Split....al ga odglumi Makavoj svaka mu čast....a biće i nastavak
meni fim nije nešto
bolje da su uradili mini seriju
nekako površno..prelet
- - - - - - - - - -
sunćam se

Delim savete i sakom i kapom i gde treba i gde ne treba.sad sam bas snajki rekla da nigde ne izlazi bez stapa,zbog medveda.ona misli ja se zezam.sinu sam rekla da nabavi biber sprej.pa ne mogu bre da spavam samo mislim na te medvede
- - - - - - - - - -
Pogledajte prilog 442788
Boze kako su amerikanci neoptereceni,ovo je luksuzna soba u hotelu,a posteljina tek stavljena,kao da su je krave zvakale.kod nas sve od spolja ijiju,a iznutra fuj,a njima forma ocigledno nije bitna

Legla pa se rasplakala... Pa ustala i presla u dnevnu... Da placem na miru...
?Dobro je.ovo nije proslo pored luksuza
ne znam, bila sam u nekoliko dobrih hotela u americi, i itekako im je bitna forma. ja u ovo ne bih legla, ko zna ko se valjao pre mene
a sobarice jos kao namestile
- - - - - - - - - -
cicak, jel sve ok jutros, kako je malena?

ja verujem da je to sve ok
i moj veliki se povredio u subotu na utakmici. izbio loptu, protivnicki igrac mu uklizao, on pao, a jos jedan naleteo i zgazio mu kopackom na saku
odmah su ga vodili na snimanje jer su svi prsti momentalo otekli i nekako se iskrivili, ali srecom nije nista slomljeno. mnogo ga boli, oteceno je i modro.
sa takvom rukom smo juce isli u maturski shoping, mm je u svakoj kabini morao da ga svlaci i oblaci. zavrsili smo u 7 uvece

)))))Kvinsi,u tom risortu je najluksuznija soba,ostale su mnogo gore![]()

odlicno, nece snajka mnogo da se muci s poslom![]()

pa kako se ne bi gurale, vidis da ih je bilo 11