- Poruka
- 50.275
Mamina drugarica otvorila profil na fb, u stvari snajka njena joj otvorila... Pita me mama "sto ne otvoris ti meni?" i ja je pitam, "sto da zoves komsinice na kafu" 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ala vi imate lose misljenje o generaciji sezdesetih![]()
ala vi imate lose misljenje o generaciji sezdesetih![]()
Moja mama je malo starija, a njena drugarica jos starija
Njoj je vrhunac tehnoloskog dostignuca mobilni telefon, a i tu stalno bude "sta sam sad kliknulaaaaaaaaaaaaa"![]()
Gledam se u ogledalo oci mi sjaje kao da sam zaljubljena, sta temp radi od coveka
Mamina drugarica otvorila profil na fb, u stvari snajka njena joj otvorila... Pita me mama "sto ne otvoris ti meni?" i ja je pitam, "sto da zoves komsinice na kafu"![]()
ja sam se neki dan sokirala kad sam videla rodjenog ujaka na fejsu, iskocio mi kao potencijalni prijatelj
otvorila mu cerka nalog, aj verujem da on pojma nema kako da se tamo snadje
Gledam se u ogledalo oci mi sjaje kao da sam zaljubljena, sta temp radi od coveka
Mozda i nije samo temp![]()
I ovde.divno sunce,izadjes napolje odnese ti periku
- - - - - - - - - -
Nocas se probudim,povraca mi se.sednem u krevetu da dodjem sebi,smiri mi se.legnem,muka mi.a znam da nista jela nisam,nisam bila gladna
Tek ujutru ukapiram da sam ja sinoc na prazan stomak i sa jako malo vode popila aspirin,pa on poceo da nagriza stomak
...popila kafu i sad razmisljam sta bi spremila za veceru, a da je lagano....postaje mi ovo malo monotono....moram nesto da smislim...
Jel smes kacamak,proju,corbu od povrca...