Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mamina drugarica otvorila profil na fb, u stvari snajka njena joj otvorila... Pita me mama "sto ne otvoris ti meni?" i ja je pitam, "sto da zoves komsinice na kafu" :rotf:

ja sam se neki dan sokirala kad sam videla rodjenog ujaka na fejsu, iskocio mi kao potencijalni prijatelj :lol:
otvorila mu cerka nalog, aj verujem da on pojma nema kako da se tamo snadje

Sto ste bezobrazne :lol:

Sedim sa drugaricom na kafi, pricamo... i pita me ona odakle njen tata medju mojim prijateljima? Poslao mi covek zahtev, znam ga... sta cu :lol: Da bi se posle ispostavilo da je slao svim njenim prijateljima :rotf:

A noja tetka ( 64 god.) tek nedavno uzela laptop i bori se nekako. Nije znala ni da ga ukljuci. I sada se kune u njega: "Zima mi lakse pada. Ja ne znam sta bih bez mog laptopica!" Hahahaha...

Sta radim? Pijem trecu kafu! U kancelariji pijem i domacu a nisam pre. Espreso u gradu, nes kod kuce... Ovo vec nije normalno...:tease:

I ovde.divno sunce,izadjes napolje odnese ti periku

- - - - - - - - - -

Nocas se probudim,povraca mi se.sednem u krevetu da dodjem sebi,smiri mi se.legnem,muka mi.a znam da nista jela nisam,nisam bila gladna
Tek ujutru ukapiram da sam ja sinoc na prazan stomak i sa jako malo vode popila aspirin,pa on poceo da nagriza stomak

I ovde.divno sunce,izadjes napolje odnese ti periku

- - - - - - - - - -

Nocas se probudim,povraca mi se.sednem u krevetu da dodjem sebi,smiri mi se.legnem,muka mi.a znam da nista jela nisam,nisam bila gladna
Tek ujutru ukapiram da sam ja sinoc na prazan stomak i sa jako malo vode popila aspirin,pa on poceo da nagriza stomak

Mene je jutros onaj vetar sveo s pameti. Stolice lete po terasi, huci... uzas!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back