Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
 - 77.633

ma nema sanse, moje je zanimljivije![]()
pa jeste ako ima ko djecu da cuva...
To sam prvo pitala u hotelu... al nemaju igraonicu... e to bi tek bio hedonizam, decanu igraonici a nas dvoje sami u spa...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma nema sanse, moje je zanimljivije![]()

To sam prvo pitala u hotelu... al nemaju igraonicu... e to bi tek bio hedonizam, decanu igraonici a nas dvoje sami u spa...![]()
To sam prvo pitala u hotelu... al nemaju igraonicu... e to bi tek bio hedonizam, decanu igraonici a nas dvoje sami u spa...![]()
Nijedan hotel nije lep kao moja kuca.![]()
![]()

tako me opici "inspiracija" kad udjem u hotlesku sobu sa bracnim lezajem, onako namesten svez mirisljav zategnut, odma to moram da zguzvam 
Nijedan hotel nije lep kao moja kuca.![]()
![]()
))))jbt koja je ovo patologija sto vi pisete. pa valjda je uzivanje svaki tren proveden sa decom, i kod kuce a pogotovu na odmoru. ja ovo napisano u realu jos uvek nisam cula.
  Nemam reputacija, sorry.
to je avanturizam, ka neodgovornosti...kakav hedonizam
auuuu
pa ja i ti nikad necemo u kurvanje ici zajedno
ako ima ista lepse od noci provedene u hotelu mmmmm
ja se zajebavam da mora da sam u proslom zivotu bila neka prostitutka visoke kategorije, elitna takorecitako me opici "inspiracija" kad udjem u hotlesku sobu sa bracnim lezajem, onako namesten svez mirisljav zategnut, odma to moram da zguzvam
![]()
 mislis svekrova kuca))))

ma jok ne ostavljaju mene hoteli ko hoteli bez daha, bila sam i u fensi i u jeftinim, hebe se meni za to
nego ima neku dozu erotike cela ta zajebancija u hotelima, nevezano za broj zvezdica....ne umem da obajsnim sta, osim ono sto rekoh sta sam bila u proslom zivotu garant![]()
Kod mene to ima veze samo sa ovulacijom. Ambijent mi nije presudan