Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
A ja mislila to ozbiljno!![]()
nije iskljuceno da je bilo ozbiljno svaki put, ja se radujem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja mislila to ozbiljno!![]()

otkad tetke placaju alimentaciju?

Prelepa fotka, a debeljko je medpa to je old news, on to tako svako malo
lunasa, kaci neke slike za forumske tetke
meni fb izbacio uspomenu od pre 4 godine sa mojim debeljkom

prošetala malo, sad se otkravljujem, dobro sam šal ponela, otkud ova ladnoća natrča

..pa rekli cu da ce sad da zahladi par dana, cak su i susnezicu najavili, pa kad to prodje to je to..prosla zima....
- - - - - - - - - -
...sad cu da rucam pa da idem napolje taman da prosetam do poste....sagoreh da vidim sta me to tamo ceka![]()
Je l ima Malog Cicka, je l isla na bazen, je l obrezala voce, pripremila zemlju za proletnju setvu? Ili samo zayebava onog muza i muci decu?![]()

Cao Aco... lepi moj
Nista bazen, nista voce, nista zemlja... danas mi mladjem detetu divan dan, u 7h sam sa svecicom i torticom pevala divan dan...![]()

Neka je sa srecomCao Aco... lepi moj
Nista bazen, nista voce, nista zemlja... danas mi mladjem detetu divan dan, u 7h sam sa svecicom i torticom pevala divan dan...![]()

nisam gledala, zabuljila se u neku seriju, znaš ti mene,
daj božeda je povišica
Hvala kvinsi... 3. covece...srecan vam divan dan
jel 2 ili 3?

Hvala...Neka je sa srecom

...neka vam je srecan rodjendancic
- - - - - - - - - -
....eee...pa pre nego krenes napolje bar virni na neki od tv kanala koji imaju istaknuto vreme i temperaturu, bar tolio da se ne smrznes, ti bas
ne bi smela na mnogo hladno da izlazis....vodi racuna o tome..

Danas zaredjah svaleraj sa tri zenske, jedna za drugom, geng beng bokte![]()

Srećan rođendan Eleni, da je dugo živa i zdrava.Cao Aco... lepi moj[emoji813]Nista bazen, nista voce, nista zemlja... danas mi mladjem detetu divan dan, u 7h sam sa svecicom i torticom pevala divan dan...![]()
Danas zaredjah svaleraj sa tri zenske, jedna za drugom, geng beng bokte![]()

Srećan rođendan Eleni, da je dugo živa i zdrava.
Mom Savi sutra 20 - i.

Si videla, prosto sam neodoljiva, svi su me zeljni, ah uobrazicu se.....bas te je krenulo ovih dana![]()