Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni je inace jedna spodoba sa drugog 4uma maznula avatar....nadam se da ce joj presesti.

- - - - - - - - - -

Ne znam, mislim, neko ga negde nosi...

da na roze 4umu, ja nisam tamo registrovala, nego sam citala neku temu o obuci i odeci (ne secam se tacno) i videla sam da jedna seta moj avatar....

- - - - - - - - - -

maznula mi je ladno avatar....i to sam skoro videla.

- - - - - - - - - -

sad ne mogu da se setim tacno koaj je bila tema da je postavim ovde...kradljivicu avatara :(

ne kazem da nije lako smanjiti avatar i izbaciti frejmove, jer ovaj avatar je morao da se upakuje da bi mogao da stanne na 4um..tjah da bi mrdao. sa sajta sa koga sam ga skinula bio je mnogo veci i premasivao je dozvoljene okvire na 4umu.

- - - - - - - - - -

iskreno, zabole me.

- - - - - - - - - -

koja od vas pise na roze 4umu, ako vidi moj avatar, neka mi prosledi link do tog nika, ako hoce :(

a ciji li je izvorno

ne znam ja sam ga nasla na sajtu sa avatarima...trazila sam jos pre 8 godina avatar, kad je trebalo moliti taba da ti postavi mrdajuci avatar. kasnije kad su na krsti uveli da sami postavljamo animirane avatare, smanjila sam ga i izbacila nekoliko frejmovca i morala sam malo boju da sredim da bih ga upakovala u mere krstarice.

- - - - - - - - - -

ili bese nisma izbacivala frejmove? i ne secam s etacno, znam samo da je bio veliki za krstu. :lol:

jedem m&m bombonice sama... digla noge na sto... da sve smazem dok dodju klinci...
sad cu da se tusnem pre njih... pa da ih odmah posle tusa bacam na spavanje...
Odlozili smo put... previse obaveza da bi jurili navrat nanos... za nedelju dve tri... isto nam... ;) :)

Izvini, nisam htela da te podsećam na stravično iskustvo.
Biće da sam ga videla na roze stranama... :think:

a sta mislis da bih ja cak i kad bih bila refistrovana na roze 4umu koristila isti avatar tamo i ovde...bio bi skroz drugi nik i skroz drugi avatar. :lol: a ja sam avatar tu videla...mozda pre mesec dana ili tako nesto. i sta da radim..nista neka joj avatar i neka crkne. :D

- - - - - - - - - -

cak bi mi i stil pisanja bio izmenjen..ko zna dal bi mi i pol bio zenski....nije bas da su mi nikovi uvek zenskog pola

a sta mislis da bih ja cak i kad bih bila refistrovana na roze 4umu koristila isti avatar tamo i ovde...bio bi skroz drugi nik i skroz drugi avatar. :lol: a ja sam avatar tu videla...mozda pre mesec dana ili tako nesto. i sta da radim..nista neka joj avatar i neka crkne. :D

- - - - - - - - - -

cak bi mi i stil pisanja bio izmenjen..ko zna dal bi mi i pol bio zenski....nije bas da su mi nikovi uvek zenskog pola

Ma briga te, samo eto, zapao za oko, zanimljiv je avatar, upečatljiv....
A dešava se da ljudi na više foruma koriste isti nick ili avatar....Ili oba.... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back