Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razmišljam da li je ovo (što radim) pametno,.. ona spava,.. a ja bdim nad svojom dušom,.. bojim da će mi uteći,.. puna je,.. može i eksplodirati,.. stra' me :)
Pozdrav noćnoj smeni :) O3h i 10'
Dobar je Bebek,.. ne da zaspati,. a i ne bih da propustim,.. uzdahe večitog dečaka ;)

legla malenu... jutros isli porodicno na dorucak u grad... prvi put sam jela burek sa piletinom... nije lose... pa do kumova na kafu... pa sam malo radila... i sad legla dijete... mladje... a muz, otac, gazda i starije celjade ove kuce... odose po djeda... da nose sunke na stegu... :zaljubljena: vec osetim miris... :heart:
Ostavili cetiri sunke ogromne... a u nasoj siroj porodici samo ih ja jedem... :lol: jbt ja pojedem sve to sama :sad2: :hm: i jos uvek bude malo

:rotf:

citam sta ovaj Nan pise....z:mrgreen:

Es ez teljesen
sikeriilt Dobrinydcz, Zsivkovics es Gagics segely 6-vel. A kovetek csakhamar beldttk, hogy nagy befolydsa van Rodofinikinnak az orosz f6hadiszalldson shogy az 6td mogatasa nelkiil vagy eppen az d akarata
ellen semmit sem erhetnek el.

Fala ***** i Petru Dobrnjcu. :lol: :mrgreen: Vežba, vežba. Negacija prideva, bla, bla.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back