Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam cak i bolje trenutno u torbi :zper:
Sledeci put capi kupaci onaj crni mi se dja, kazi jbg duso ona rospija trazila :rotf:

- - - - - - - - - -

A cek sintetiku il pamuk, buni me kako ce ako uzmem pamucne crne da se ponasaju mokre na meni?
Imam i sinteticke, al vrlo neudoban model za kratko je nosenje :zkez:
Aj brus manje vise sintetika je uvek to prolazi

e ne moze i meni se njen crni kostim dja, moracu uvedem zakon da u kabini samo to nosi :mrgreen:

Иди у спортску радњу и купи једноделни, требаће ти за базене и такве ствари.

Pa to nema ispod 30e
Kod kineza se kupuju jeftini kupaci imas za 10e ja uzela prosle zime
Al aj nadji to ovde sad iznenada
Ma ako nadjem nadjem ako ne sintetije gace najjeftinije i furaj, jer kontam onaj pamuk nece na dobro da iskoci....

e ne moze i meni se njen crni kostim dja, moracu uvedem zakon da u kabini samo to nosi :mrgreen:

Sta u kabini, po celom brodu bre, da vis kad krene baksis od gostiju pare da namlatis :zkez:

- - - - - - - - - -

Јој око чега се ти секираш. У вешу иди, кажем ти.

Pa zato sto nie to ada, no spa, djakuzi saune i sl, aj udji u ta cuda u 100% pamuk hbt kako ce se ponasati, zato komplikujem :aha:

Ко те гледа, реци ми. Нико никог не зарезује бре.

Ma ne gkedanje no ponasanje materijala u datim uslovima, necu da mi se otegnu gace da hodam ko golub gacan,da mi se lepe ko slina za mene i sl, kontas, neudobno je zato kukam, ne na estetiku
Znam kako bude kad se hladnom vodom poijes u pamucnim gacama, uzasan osecaj jedva hodas, mogu misliti u sauni kako ce biti, ako ce da mi smeta dzaba idem

Ma ne gkedanje no ponasanje materijala u datim uslovima, necu da mi se otegnu gace da hodam ko golub gacan,da mi se lepe ko slina za mene i sl, kontas, neudobno je zato kukam, ne na estetiku
Znam kako bude kad se hladnom vodom poijes u pamucnim gacama, uzasan osecaj jedva hodas, mogu misliti u sauni kako ce biti, ako ce da mi smeta dzaba idem

Онда купи неко синтетичко ***** од гаћа и решен проблем.

Изаћи ће у Куриру.

- - - - - - - - - -

СТРАВА У МАЂАРСКОЈ!!!

:rotf:
Fala sestro fala, tako drugarici svojoj :rotf:
Umesto kazes senzacija u pesti gola srpkinja zadivila madjare, dobila pet bracnih ponuda i eu pasos preko veze bez b2 nivoa, ti tako cccc :rotf:

- - - - - - - - - -

Онда купи неко синтетичко ***** од гаћа и решен проблем.

Pa to i napusah, ako nema jeftin kupaci uzmem jeftine gace ima po marketima sinteticko govvno par forinti i cao

Opušteno Čičak nek se prvo rodi pa ćemo da ga dojimo...tu ti nastupaš jer se dibidus edukacijom o istom bavila nisam:)

...za neke tri nedelje...neću da mislim dva dana...
Uzivaj... :) imas ti onda jos da odmaras... :heart:
Ako budes zelela, mogu ti par tekstova poslati, da cituckas onako opusteno pre...
Ali cucemo se jos... ;)
Ne znam gde si trenutno, u kojoj drzavi, ali obzirom da je evropa, verujem da je tu zdravstvena zastita i sama podrska porodiljama i dojenju mnogo jaca, tako da mozes biti opustena... :)

Uzivaj... :) imas ti onda jos da odmaras... :heart:
Ako budes zelela, mogu ti par tekstova poslati, da cituckas onako opusteno pre...
Ali cucemo se jos... ;)
Ne znam gde si trenutno, u kojoj drzavi, ali obzirom da je evropa, verujem da je tu zdravstvena zastita i sama podrska porodiljama i dojenju mnogo jaca, tako da mozes biti opustena... :)

A da sjajses sa zene i svratis kod pecinka na porciju rivotrila a? :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back