Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aparat nije skup, oko 1500
Trake su problem one su skupe ako mora svaki dan da se meri onda se trose brzo

Cickava ti kad izvedes zakljucak hbt :roll: A da malo prosiris vidike a, mozda ima rodjaka kome oce da kupi, prjatelja, mamu tetku baba strinu....mislim hbt teraso

afro imas secer?

...nemam ja, ali ima mama vrlo cesto joj ide i do 14-15...a bas vodi racuna sta i koliko jede, bar koliko je moguce u njenoj situaciji i njenim godinama....

..imala je aparat pa je nestao nekim cudom....

- - - - - - - - - -

Htela je da kaze da cekanje u posti prekracuje pisanju po forumu kome pristupa sa svog telefona :lol:

Je li tako :think:

...izgleda da si u pravu....
Aparat nije skup, oko 1500
Trake su problem one su skupe ako mora svaki dan da se meri onda se trose brzo

Cickava ti kad izvedes zakljucak hbt :roll: A da malo prosiris vidike a, mozda ima rodjaka kome oce da kupi, prjatelja, mamu tetku baba strinu....mislim hbt teraso

...pa navikla sam na nju vise se i ne ljutim :)

...vidim sad da je aparat Prizma 1400 dinara...ali su te tracice uzas zivi skupe....
...po ovome sada ona ce morati da meri bar 2x dnevno....
...moguce da moze to i na recept da se dobije, ali drndavi lekari u selu nece hteti da prepisu posto ni mnogo drugih
stvari i lekova obaveznih za celi mesec ne prepisuju nego lek traje 20 dana..jer ih toliko ima u kutiji, ostalo mora da kupi
do sledeceg meseca...pa mi dodje, nego ne mogu, da odem i da im se naspominjem cele familije....uuuhhh....

Moze da joj prepisuje dve kutije, samo treba zarezati na njih, olosi

Afrojka nesto ona radi pogresno u ishrani kad i pored leka digne na 15. Moras pronjuskati gde gresi da to izbaci
Testo krompir pirinac sargarepa kukuruz grasak voce to su najcesce greske ljudi u tom stanju koji ne znaju sastav
Nadji sta joj dize toliko, njoj sve dize to stoji ali ne bi iso toliko da ne gresi negde

...nemam ja, ali ima mama vrlo cesto joj ide i do 14-15...a bas vodi racuna sta i koliko jede, bar koliko je moguce u njenoj situaciji i njenim godinama....

..imala je aparat pa je nestao nekim cudom....

- - - - - - - - - -

...izgleda da si u pravu....

...pa navikla sam na nju vise se i ne ljutim :)

...vidim sad da je aparat Prizma 1400 dinara...ali su te tracice uzas zivi skupe....
...po ovome sada ona ce morati da meri bar 2x dnevno....
...moguce da moze to i na recept da se dobije, ali drndavi lekari u selu nece hteti da prepisu posto ni mnogo drugih
stvari i lekova obaveznih za celi mesec ne prepisuju nego lek traje 20 dana..jer ih toliko ima u kutiji, ostalo mora da kupi
do sledeceg meseca...pa mi dodje, nego ne mogu, da odem i da im se naspominjem cele familije....uuuhhh....

Afro...da ti ja kazem...
sve to moze da se resi,sa malo dobre volje
trazis da joj prepisu terapiju za dva meseca,onda joj daju tri kutije i to pokrije period
i ne mora da se kupuje
ona je hronicni bolesnik,ima pravo na prepisivanje dvomesecne terapije

tako sam ja tati uzimala lekove stalno
i nista nisam dokupljivala

sto se aparata za secer tice...u apotekama jako cesto imaju akcije da kad kupis veliko pakovanje tracica (50 kom) aparat dobijes dzabe
moj tata je koristio bayerov contour ts i pakovanje od 50 tracica je bilo oko 2500.00-2700.00 zavisi od apoteke.

Пијем кафу, прву данас, то му се онда ваљда рачуна као јутарња, па јел?!?
Тек сам сад доспео, реко да наберем парадајза и паприке из башЧе, или кафу... ебга неће побећи ни парадајз ни паприке и ни башЧа.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back