Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko si ih ulovila?
Moraću i ja početi da igram :lol:

52 komada...:zkez: al mi ceo dan bila igrica ukljucena, gde god sam isla. ladno sam ih nlazila i u autobusima gsp:lol:

- - - - - - - - - -

A šta misliš da kreneš u lov na muškarce?
Čisto za promenu.

Juri ti, ocigledno ti treba. :lol:A mozes i decurliji taj savet da das.

- - - - - - - - - -

Inace ne ubija svaki bateriju isto...meni baterijala trajala satima. Sad sam ukljucila i ono za ustedu baterije, pa cu videti sutra kolika je usteda kad krenem :zper:

- - - - - - - - - -

A malo da izginem...idem smerno ulicom svojim poslom, i iskoci mi pokemon na prelazu. I zaletim se da ga ulovim, skrece taxi, ka u skoku ma trotoar, taxista koci i kaze -igras pokemone :zcepanje:

52 komada...:zkez: al mi ceo dan bila igrica ukljucena, gde god sam isla. ladno sam ih nlazila i u autobusima gsp:lol:

- - - - - - - - - -

Juri ti, ocigledno ti treba. :lol:A mozes i decurliji taj savet da das.

- - - - - - - - - -

Inace ne ubija svaki bateriju isto...meni baterijala trajala satima. Sad sam ukljucila i ono za ustedu baterije, pa cu videti sutra kolika je usteda kad krenem :zper:
Prešla sam nivo lova na muškarce, a što se dečurlije tiče, isti ste, na 6. nivou Pokemona.

Jedino sto me nervira sto se ona jaja izlezu na.predjenih 5 km, a ja trcim i taman bi moglo jedno do dva jajeta da se izleze, medjutim baguje taj deo. Trcala sam sa nike aplikcijom i znam da sam danas pretrcala vise od 5 km, ali mi je igrica sabrala samo 4,1.:evil:

Prešla sam nivo lova na muškarce, a što se dečurlije tiče, isti ste, na 6. nivou Pokemona.

Pa kazem ako ti teba ti lovi, meni ne treba :lol:.
A ovo drugo ti je bas bzvz...igraju ljudi i stariji od mene. Znas....za coveka je karakteristicno da se igra i kad odraste, to isto je karakteristicno za jos neke vrste na ovom belom dunjaluku. To samo u Srbiji su takve reakcije, sve je glupo, nista ne treba.:roll:
Zato me je taxista podrzao :mrgreen:

Mojoj tinejdžerki se nekoliko puta danas zabagovala baš kad je trebalo da ufati nekog bitnog pokemona
malo je reći da je popeezdela :lol:

Ja sam sad uhvatila jednog i zabagovalo, i juce isto. E a ne znam sad upravo jednig sam nasla uhvatim ga i lopta ga izbaci. Ja opet i opet ga izbaci i treci put isto. A inace ne vidimo svi pokemona, desi se da nekom se pokaze, nekom ne.

Sve prica:"Evo ti Pedja... evo ti Pedja..." :heart:

- - - - - - - - - -

nesto mu daje...

...tako su one dve....hoces cokoladu seko, hoces cokoladu.....a ova odgovara....hocu daj :lol::heart:

..ja pridjem ne verujem da spavaju, zagledam, pipkam, a one ko topovi spavaju :)

- - - - - - - - - -

ona se negde preselila... mozda dok se smesti i pohvata konce...

...bas mi neobicno, dugo je nema...a javljala se redovno gde god je bila....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back