Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...tako su one dve....hoces cokoladu seko, hoces cokoladu.....a ova odgovara....hocu daj :lol::heart:

..ja pridjem ne verujem da spavaju, zagledam, pipkam, a one ko topovi spavaju :)

eh ljubav... :heart:
Uvece legnem na sredinu kreveta, svako zagrli po ruku, prebace po nogu na mene, ususkaju se... gledaju onako sa onim bezbriznim osmehom... ja kazem Spavamo! a oni zazmure... :lol: i sve me maze dok zaspivaju, osecam ih dok tonu u san, trzaju se... udisem njihov dah... mirisem onaj deciji miris nevinosti... i ljubavi... i pomislim Jel moguce da ce oni otici jednog dana a ja ovde sama lezati... :(
Da mi ceo zivot taj momenat da zarobim :heart:

eh ljubav... :heart:
Uvece legnem na sredinu kreveta, svako zagrli po ruku, prebace po nogu na mene, ususkaju se... gledaju onako sa onim bezbriznim osmehom... ja kazem Spavamo! a oni zazmure... :lol: i sve me maze dok zaspivaju, osecam ih dok tonu u san, trzaju se... udisem njihov dah... mirisem onaj deciji miris nevinosti... i ljubavi... i pomislim Jel moguce da ce oni otici jednog dana a ja ovde sama lezati... :(
Da mi ceo zivot taj momenat da zarobim :heart:

...eh :heart:

...neces nikad to zaboraviti, uvek ces moci da vratis taj momenat u mislima.....ali ce doci vreme kad ces zeleti bar na tren da opet tako lezite,
ali tesko....rastu i postaju ljudi i sve je to normalno....meni nekad dodje da one dve onako velike posadim u krila i da ih samo "stisnem", ali
ćorak, prevelike su...mada vole tako iz cista mira da me zagrle ili ja njih i to je taj trenutak koji te opet vrati u vreme kad su bile male...mene
mama tako kad odem zagrli i cuti samo:heart:

Гледала сам Торнадо ајкула на оном Универзал каналу, нешто глупље мислим да не постоји.

- - - - - - - - - -

Ево сад се даје, неки лик маше моторном пилом тј тестером. :mrgreen:

Meni se cini da je sada gore, jer se ubijaju zene, kazu od nove godine do sada ubijeno je u proodicnom nasilju 16 zena, siluju se i ubijaju deca, ljudi za 50 evra

samo ti se cini

- - - - - - - - - -

Гледала сам Торнадо ајкула на оном Универзал каналу, нешто глупље мислим да не постоји.

- - - - - - - - - -

Ево сад се даје, неки лик маше моторном пилом тј тестером. :mrgreen:

jesi ceo odgledala? kako si izdrzala :lol:

Raskao sam tuljana na pola i izvadio mu srce a onda umocio u parisko plavu i istrljao znak radosti na platnu. Polio sam ga zlatnim prahom i mlekom a onda preko toga nacrtao africku pecinsku kosutu. Sad sam se povukao unazad tri koraka i tako gledam vec pola sata.

:lol: sou sa tim filmovima
bio je pre kanala syfy, pusao te gluposti, sad ga nema vise ukinut, a univerzal pusta, ustvari je isti jer je syfy unuverzalov kanal
znam po sveki ona voli te gluposti da gleda, od nje sam prvi put i cula za te neke filmove....budalastina :lol:

kako mrzim kad se ovo desi grrrr
oborih opet kutiju sa stapicima za usi i fljus na pod se rasprstali, sad nisu ni za sta, jedino mogu visak laka da skidam sa njima
znaci malo malo pa oborim kutiju i kupuj novu i tako u krug, ko sta radi samo stapice kupujem :roll:
bem ti gravitaciju i moju smotanost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back