Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Osmog avgusta idem na godišnji od dve nedelje malo da se refrešujem a posle ćemo videti do kada ću..
Do kraja septembra ne mogu (naravno ako sve bude ok) zbog sezone godišnjih u kolektivu - knap smo i nema ko da radi, posle toga ću videti kako se budem osećala.
Ako budem ok, radila bih do kraja, šta ću kući :))))
eee da nisi ti ono u fazonu sad ti se jedu kornišoni sad ti se jedu dinje a sada..... mmm???? :)

- - - - - - - - - -

išo bi po puter da pravim jednu jezivu lenju pitu, mjeđutim, kako pada kiša, izgledi da odem su 17%

koji bre kreten pravi raspored filmova
kako posle opustajeceg mjuzikla pustis hebenog taxistu, pa koji idiot treba da si
taman se opustih uz muzikicu, gledam ples, vanesa vrcka guzom, slusasm sambu i rumbu i kad se zavrsi to eto ti iskace ona bolestina od filma
o budale

šta da vidiš kad si rekla da su njesra

...to sam rekla za onu proslu, a sto bolje da sam se divila, kao jao stoooo jeeee dooobraaaaa, a da mislim bljak, m?

...sad me bas zanima jel ta nova lepsa od one.:ceka:

- - - - - - - - - -

samo eki sviđa moje lampe
i ljudi diljem kolorada i kalifornije

- - - - - - - - - -

eki rekli su tamo desi da objasniš

..vas dvoje imate slican ukus.......

13689372_10208271900249641_642264311_n.jpg

dobro kad si navalila

Turci su zlostavljali Srbe 500 godina,sta god da se desava ne tice me se.

Frnacuzi najveci kolonijalisti i izrabljivaci Afrike nekada i njima se danas vraca ono sto su radili.

Karma je k*cka sto kazu mladi/kako sejes tako zanjes sto kazu stari/bumerang kako se kaze u drustvu.

Licemerje Evrope i sveta - u Srbiji masakr/monstruozno ubistvo deteta nema #prayforSerbia .
Na drugom mestu odmah # za Francusku.

Evropu i svet zabole za Srbiju i Srbe a mi treba sad da brinemo tudje brige?Gde su oni kada nama treba podrska?Nigde.

- - - - - - - - - -

*Francuzi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back