Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Препоручујем ти чоколадиране шљиве (картонско паковање).

Има у Веру, има у Златиборцу (где је јефтиније). Савршенство.

susene_sljive_cokoladirane_02.jpg

...neki dan sam gledala ali u nekim kesicama, preskupo je bilo....

Oво је кутија од 300 грама а кошта нешто мало преко 200 динара. Мислим да је то врло повољно.

de nije
drazeje suvo grozdje (isti princip samo je sa suvim grozdjem) u soko starku oko 1500 din kg
ovo sa sljivama nije li mnogo slatko?

je, ima neka manja kutija? ne smem da kupim toliko pojescu sve za jedan dan :pop:

de nije
drazeje suvo grozdje (isti princip samo je sa suvim grozdjem) u soko starku oko 1500 din kg
ovo sa sljivama nije li mnogo slatko?

je, ima neka manja kutija? ne smem da kupim toliko pojescu sve za jedan dan :pop:

Није, зато што је са тамном чоколадом. Управо је за оне који се грозе преслатких ствари.

Нема мања кутија.

starkova je meni najbolja cokolada, mislim na ukus, nije preslatka i premasna ko milka recimo, volim sve njihove prozivode
jao sad mi se jede sve, usla bih u radnju i legna na raf sa tim drazejima na meru :lol:

...nista to ne jedem, samo crne cokolade, dala sam sebi dozvolu, moze 2-3 kocke dnevno zavisi kolike su...i disciplinovana sam za sad....u te starkove prodavnice
i slatke kuce ni ne ulazim, ne zelim sebe toliko da mucim...malo se unervozim pa me malo prodje i tako...milke i te glupost ne jedem evo tacno 4 godine...jedno
vreme sam svaki dan jela one strudlice, i bas mama bila tu, kaze sta si se navukla na njih svaki dan si teza bar 300g od toga..i prestadoh srecom...

Čekam da žmu dođe po mene, lije ne prestaje a ja u tananim platnenim patičicama.
Rekla sam mu, pošto se već bezbedno vratio, da ne ide više niđe što se mene tiče, dosta je meni bilo te njegove jebačine.

- - - - - - - - - -

Danas je dan rezervisan za kretene, petak, šta li je, valjda ih pustili za vikend, al ovo živ čovek više ne može podneti.

Čekam da žmu dođe po mene, lije ne prestaje a ja u tananim platnenim patičicama.
Rekla sam mu, pošto se već bezbedno vratio, da ne ide više niđe što se mene tiče, dosta je meni bilo te njegove jebačine.

- - - - - - - - - -

Danas je dan rezervisan za kretene, petak, šta li je, valjda ih pustili za vikend, al ovo živ čovek više ne može podneti.

...do kad planiras da radis? em vreme takvo pa svi nervozni jer na sve utice ovakva promena, em ti u tom osetljivom stanju, bilo bi
dobro kad bi mogla malo da se distanciras od svega toga...

- - - - - - - - - -

bušim i šrafim
zamalo da se teško ozledim

...jel opet neku lampu pravis :)

...do kad planiras da radis? em vreme takvo pa svi nervozni jer na sve utice ovakva promena, em ti u tom osetljivom stanju, bilo bi
dobro kad bi mogla malo da se distanciras od svega toga...

Osmog avgusta idem na godišnji od dve nedelje malo da se refrešujem a posle ćemo videti do kada ću..
Do kraja septembra ne mogu (naravno ako sve bude ok) zbog sezone godišnjih u kolektivu - knap smo i nema ko da radi, posle toga ću videti kako se budem osećala.
Ako budem ok, radila bih do kraja, šta ću kući :))))

Osmog avgusta idem na godišnji od dve nedelje malo da se refrešujem a posle ćemo videti do kada ću..
Do kraja septembra ne mogu (naravno ako sve bude ok) zbog sezone godišnjih u kolektivu - knap smo i nema ko da radi, posle toga ću videti kako se budem osećala.
Ako budem ok, radila bih do kraja, šta ću kući :))))

..pa da osnovno je da budes dobro...kod kuce i jeste dosada ziva...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back