Препоручујем ти чоколадиране шљиве (картонско паковање).
Има у Веру, има у Златиборцу (где је јефтиније). Савршенство.
![]()
...neki dan sam gledala ali u nekim kesicama, preskupo je bilo....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Препоручујем ти чоколадиране шљиве (картонско паковање).
Има у Веру, има у Златиборцу (где је јефтиније). Савршенство.
![]()
paaa...neki dan sam gledala ali u nekim kesicama, preskupo je bilo....
obojeKinesko ili kod kineza?
paaa
dobro si gledala. izgledaju ko brabonjci.
kolko ti je vremena uspelo da ukapiras?

...neki dan sam gledala ali u nekim kesicama, preskupo je bilo....
Oво је кутија од 300 грама а кошта нешто мало преко 200 динара. Мислим да је то врло повољно.
Oво је кутија од 300 грама а кошта нешто мало преко 200 динара. Мислим да је то врло повољно.

de nije
drazeje suvo grozdje (isti princip samo je sa suvim grozdjem) u soko starku oko 1500 din kg
ovo sa sljivama nije li mnogo slatko?
je, ima neka manja kutija? ne smem da kupim toliko pojescu sve za jedan dan![]()
Није, зато што је са тамном чоколадом. Управо је за оне који се грозе преслатких ствари.
Нема мања кутија.

starkova je meni najbolja cokolada, mislim na ukus, nije preslatka i premasna ko milka recimo, volim sve njihove prozivode
jao sad mi se jede sve, usla bih u radnju i legna na raf sa tim drazejima na meru![]()
starkova je meni najbolja cokolada, mislim na ukus, nije preslatka i premasna ko milka recimo, volim sve njihove prozivode
jao sad mi se jede sve, usla bih u radnju i legna na raf sa tim drazejima na meru
to bi izgledalo ovako nekako
Pogledajte prilog 394053

...jooooooooj mukica![]()

koja mu je budala sipala ovoliko hrane ne znam, ali je na kraju predalo mec i zaspalo
medenjacic mali
isto bi tako metla u soko starkovoj radnji![]()

Čekam da žmu dođe po mene, lije ne prestaje a ja u tananim platnenim patičicama.
Rekla sam mu, pošto se već bezbedno vratio, da ne ide više niđe što se mene tiče, dosta je meni bilo te njegove jebačine.
- - - - - - - - - -
Danas je dan rezervisan za kretene, petak, šta li je, valjda ih pustili za vikend, al ovo živ čovek više ne može podneti.
bušim i šrafim
zamalo da se teško ozledim

...do kad planiras da radis? em vreme takvo pa svi nervozni jer na sve utice ovakva promena, em ti u tom osetljivom stanju, bilo bi
dobro kad bi mogla malo da se distanciras od svega toga...
)))Osmog avgusta idem na godišnji od dve nedelje malo da se refrešujem a posle ćemo videti do kada ću..
Do kraja septembra ne mogu (naravno ako sve bude ok) zbog sezone godišnjih u kolektivu - knap smo i nema ko da radi, posle toga ću videti kako se budem osećala.
Ako budem ok, radila bih do kraja, šta ću kući)))