j.e.l.e.n.a.
Elita
- Poruka
- 15.184
....24h, 500e....i radi nije zatvoreno....![]()
to sam i ja htela da napisem...
pa za te pare ja platila smestaj za nas cetvoro za deset dana na Skopelosu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....24h, 500e....i radi nije zatvoreno....![]()

to sam i ja htela da napisem...
pa za te pare ja platila smestaj za nas cetvoro za deset dana na Skopelosu![]()
Сад сви њихови сународници имају прилике да спознају како би Мингета рекао ,,слаткоћу ислама".Za sve lazne Srbe i SrBkinje, lazne hriscane i "humaniste" na kub...
Prve žrtve napada u Nici koje su identifikovanje su otac i sin iz SAD Šon (52) i Brodi (11) Kouplend, a među stradalima ima i Rusa, Nemaca, Švajcaraca. Među žrtvama su i jedan državljanin Ukrajine, dvoje Jermena i dvoje Marokanaca. Poznato je i da su među povređenima i turisti iz Kine i Velike Britanije.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=07&dd=15&nav_category=78&nav_id=1155516
To je cena za vilu, ne po osobi. Trinaest kreveta + mogućnost smeštanja i većeg broja ljudi. Nije namenjeno da odu dva para i bleje na suncu, nego za grupne proslave i takve stvari.
Firma koja može sebi da priušti team building bulšite, može da priušti i ovo. Skupo jeste, ali nije abnormalno.
Како није?
Бомбардовање у Србији у односу на бомбардовање у другој земљи је неки други ниво, лакши, шта?
- - - - - - - - - -
Прескочи онда.
Nešto ti kratko trajao taj odmor bre![]()
sta kukas evo delta vam otvara trznjak<3tako je
nesto kao razlika izmedju ogrebotine i amputirane noge.
u srbiji je za vrijeme bombardovanja poginulo oko 2000 ljudi, a u bosni je rutinski ginulo 500-600 vojnika samo za jedan dan. (kad su srbi uzimali jajce npr)
- - - - - - - - - -
znaci sta slusas cijeli dan, pucnjeve sa groblja. drveta slobodnog nije bilo da se nalijepi smrtovnica. a banjaluka je bila grad zelenila.
Ништа ме не занима. Не долазе Атомци, нема Генерације 5.
Nemoj da si na kraj srca, imas Bajagu i YU grupu.
Ма бежи бре, мука ме у'вати кад их видим.
Na Beerfestu sam od Kalemegdana i 2003. i ne propustam ga. Prvi put nisam bio prosle godine. Ove moze Sansajn, Psihomodo i Ritam nereda, i to je to.
Ја га вала пропуштам ако нема ништа што ме занима. И пиво је скупо.
Prosle godine zbog programa, naravno. Inace, za tebe je preporuka Bilja Krstic i Bistrik.
Имам дискове код куће, не морам и да је гледам.