moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Gledam TV5 Monde reportaža o A367 ili tako nešto Emirata..avipn je do jaja, sve izolovano...haha ovi Francuzi su skroz pukli.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И мени да те обрадујем.Po tvojim mjerilima očito ništa nisam naučila, a i drago mi je što neću.
Ne znaš da su svi ljudi braća?И мени да те обрадујем.![]()
Фраза.Ne znaš da su svi ljudi braća?
Neki ceo život mlate pare prodajući tu frazu.Фраза.
Док има оваца које верују у то и они ће млатити паре.Neki ceo život mlate pare prodajući tu frazu.

Udri kuvara.cinija preslane supe, zalivena aqua vivom slanom....al sve to nebitno, odradilo je posao malo mi je bolje, nego smazah medeno srce bre e od toga se i mrtvi dizu
![]()

Ni meni nije jasno.Ni meni nije jasno da se neko naslađuje ubistvima nevinih, djeca su djeca, ma čija bila. Zar je vama kojima je neko blizak stradao u bombardovanju lakše ako sad stradaju još nečija djeca?

Pijem kafu, vratila se iz setnje i neplanirane kupovine![]()
jel nesto za forumaske oci, neke sandalice knjigice pantalonice?

Hmmmmm, ne![]()
Maskara, bluzica, lak, ledene kocke![]()

iz beograda.
Udri kuvara.

.
Виш ти наше Троје!Radim ovo jos malo.Pogledajte prilog 393968

)трајно се преселиш из буђавог Лондона у неке пределе пријатније климе, од онолике влаге хоће крљушт да израсте и отвориш свој џим.Виш ти наше Троје!
Треба да завршиш курс за аеробик инструктора(инструкторку, да будем родно коректан)трајно се преселиш из буђавог Лондона у неке пределе пријатније климе, од онолике влаге хоће крљушт да израсте и отвориш свој џим.