Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ko to mi? Vi s onu stranu Drine ili i mi s ovu drugu stranu? Kod vas je bombardovanje trajalo tri mjeseca, a kod nas je rat trajao godinama, pa opet mi nisu presušile suze za druge.
У Србији се константно води рат, испод жита, невидљив за оне који неучествују.

Оно што незапажате, је и садашња ситуација, контрадикторност коју Србија ради на своју штету, само да би пар људи остало на власти и пљачкали и даље по сваку цену, по цени живота свих Грађана.
А ради се о закону који је препрека уласка Србије у ЕУ, односно где представници Хрватске због тога коче...

Тај закон ако остане и даље важећи у Србији, неће ускоро ни бити Срба. Зато што се тим законом манипулише, намештају се ратни злочини који не постоје, осуђују се невини.
Ја сам већ говорио пуно пута о томе, да мени овде у Србији суде усташе из Србије испод жита већ скоро 25 година, тајна суђења неприметна за обично...

И не само мени, многима, нити постоје било какви докази, нити постоји било какав појам о томе, али то су намештене игре појединаца и сатанизације Срба, зарад личних интереса....

Poslednja izmena:
Što se tiče odlaska iz zemlje, koji ti tako lijepo nazivaš ciganisanje, dvije tetke su mi otišle u Njemačku još 70-ih, pa me interesuje kako to ako nam je tako lijepo bilo prije rata, kako to da su i tad ljudi odlazili?

Kao što sam već pisala, izbjegla sam iz Zg, pa opet ne mrzim Hrvate. Svaki zločinac ima ime i prezime, ne mogu zbog tog da mrzim čitav narod, a kamoli da likujem nad smrću bilo čije djece.

Zar misliš da se nije moglo desiti da je u Francuskoj bilo turista i iz Srbije, pa prežive bombarovanje u Srbiji, ali nastradaju u Francuskoj? Ali, nema veze, neka stradaju kad se ciganišu po svijetu.
И не треба, они ће то понављати док вас не истребе, а ви ће те понављати да их не мрзите... свима лепо, иначе како се зове персона која је неспособна да ишта научи?
Туристи из Србије у Француској, поготово на југу те назови државе који више личи на север Африке од самог севера Африке ме интересују ко и туристи из Србије на хрватском приморју којима разлупају аутомобиле и главурџе, ко да их је неко терао да иду тамо, што би Бора Чорба Ђорђевић рекао: Србин је луд, једном га убијеш, он хоће опет.

- - - - - - - - - -

Да речем још црвени кромпир је укуснији од белог и као барен и у чакшира и пржен, можда је само питање укуса за пире.

И не треба, они ће то понављати док вас не истребе, а ви ће те понављати да их не мрзите... свима лепо, иначе како се зове персона која је неспособна да ишта научи?
Туристи из Србије у Француској, поготово на југу те назови државе који више личи на север Африке од самог севера Африке ме интересују ко и туристи из Србије на хрватском приморју којима разлупају аутомобиле и главурџе, ко да их је неко терао да иду тамо, што би Бора Чорба Ђорђевић рекао: Србин је луд, једном га убијеш, он хоће опет.

Tura Italija, Španija i Francuska je bila popularna za ekskurzije. U Francuskoj baš Kan i Nica. Kad sam ja išla na apsolventsku iz BL je 6 autobusa išlo tamo. Sad ti reci da su se tvoja djeca zatekla na takvoj ekskurziji i da su stradali u Nici, da li bi i dalje pričao tako? Ili je najbolje da im ne daš da igdje mrdnu iz Srbije jer si tako pametan.

Tura Italija, Španija i Francuska je bila popularna za ekskurzije. U Francuskoj baš Kan i Nica. Kad sam ja išla na apsolventsku iz BL je 6 autobusa išlo tamo. Sad ti reci da su se tvoja djeca zatekla na takvoj ekskurziji i da su stradali u Nici, da li bi i dalje pričao tako? Ili je najbolje da im ne daš da igdje mrdnu iz Srbije jer si tako pametan.

a u Srbiji toliko prelepih mesta za videti...
al neeeeee,oće dupeta da vide sveta...
i što ga vide,sve iz busa...

@tema...odradila još jednu masažu...ko nova sam sada...terapeut ima zlatne rukeeeeeee...:aha:

Моја деца су још мала, син 12 година, близнакиње 9 година, дотле ће Француска постати Џамахирија и неинтересантна дестинација, а ово је добар пример родитељима да смање доживљај.

Моја деца су још мала, син 12 година, близнакиње 9 година, дотле ће Француска постати Џамахирија и неинтересантна дестинација, а ово је добар пример родитељима да смање доживљај.

Ускоро ће земље Вишеградске групе постати хај дестинејшн. Козојеба без.

Ni meni nije jasno da se neko naslađuje ubistvima nevinih, djeca su djeca, ma čija bila. Zar je vama kojima je neko blizak stradao u bombardovanju lakše ako sad stradaju još nečija djeca?

Не може ми бити ни од чега лакше.

Зато нећу глумити да ми их је жао.

Poslednja izmena:
Ponela sam 10 pari cipela, sacu da ih izbacim sve da spakujem domace maslionovo ulje. Masline brane by my tetka. Leci sidu
Није ми јасно зашто и раније ниси доносила маслиново у количини коју потрошиш за целу годину, мсм стварно домаће маслиново уље диже из мртвих, да не будем саркастичан, али по легенди Исуса су с крста скинули и увили у завоје натопљене маслиновим уљем, алојом и миртом.
Мада кад узмем да делиш стан са још понеким станарем биће ту непланираних губитака!

a u Srbiji toliko prelepih mesta za videti...
al neeeeee,oće dupeta da vide sveta...
i što ga vide,sve iz busa...

@tema...odradila još jednu masažu...ko nova sam sada...terapeut ima zlatne rukeeeeeee...:aha:

Dakle, sad skrećemo temu na organizovanje ekskurzija, ok.
Šta je tu čudno što hoće dupe da vidi svijet? Treba čitav život da provedu u svojoj zemlji i nigdje da ne mrdnu?
Mnogima je to bio i prvi odlazak u inostranstvo, a ekskurzije su bile za srednjoškolce i studente koji u tim godinama mogu da izdrže toliki boravak u autobusu.
Poznanica mi radi u osnovnoj školi i oni svake godine organizuju ekskurzije po Srbiji, prema tome ne vidim u čemu je problem ako se poželi otići i negdje drugo.

A ko to mi? Vi s onu stranu Drine ili i mi s ovu drugu stranu? Kod vas je bombardovanje trajalo tri mjeseca, a kod nas je rat trajao godinama, pa opet mi nisu presušile suze za druge.

Ти си побегла, како и сама кажеш, шта си ти онда преживела од рата који је трајао годинама?

Svejedno, mogla je biti osoba na službenom putu, npr kao moj suprug, koji je srećom išao u drugi deo Francuske.
Ne mogu da se radujem jer stradaju nevini, a glavni i odgovorni za svaki haos su uglavnom nedodirljivi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back