__Stela___
Domaćin
- Poruka
- 3.752
Много је деце страдало по свету, што би ова била посебна.
Nisu posebna, djeca su djeca. Nevinih mi je žao bilo gdje da stradaju, to je poenta. Neću jedne žaliti, a tuđim tragedijama se naslađivati da im tako i treba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Много је деце страдало по свету, што би ова била посебна.
У Србији се константно води рат, испод жита, невидљив за оне који неучествују.A ko to mi? Vi s onu stranu Drine ili i mi s ovu drugu stranu? Kod vas je bombardovanje trajalo tri mjeseca, a kod nas je rat trajao godinama, pa opet mi nisu presušile suze za druge.
И не треба, они ће то понављати док вас не истребе, а ви ће те понављати да их не мрзите... свима лепо, иначе како се зове персона која је неспособна да ишта научи?Što se tiče odlaska iz zemlje, koji ti tako lijepo nazivaš ciganisanje, dvije tetke su mi otišle u Njemačku još 70-ih, pa me interesuje kako to ako nam je tako lijepo bilo prije rata, kako to da su i tad ljudi odlazili?
Kao što sam već pisala, izbjegla sam iz Zg, pa opet ne mrzim Hrvate. Svaki zločinac ima ime i prezime, ne mogu zbog tog da mrzim čitav narod, a kamoli da likujem nad smrću bilo čije djece.
Zar misliš da se nije moglo desiti da je u Francuskoj bilo turista i iz Srbije, pa prežive bombarovanje u Srbiji, ali nastradaju u Francuskoj? Ali, nema veze, neka stradaju kad se ciganišu po svijetu.
Sta je sad s tobom![]()
Pa moja vecita muka nizak pritisak
Kad je ovako iz vedrog u oblacno ja da ustanem ne mogu

Pakujem se, danas Atina,sutra helou London

И не треба, они ће то понављати док вас не истребе, а ви ће те понављати да их не мрзите... свима лепо, иначе како се зове персона која је неспособна да ишта научи?
Туристи из Србије у Француској, поготово на југу те назови државе који више личи на север Африке од самог севера Африке ме интересују ко и туристи из Србије на хрватском приморју којима разлупају аутомобиле и главурџе, ко да их је неко терао да иду тамо, што би Бора Чорба Ђорђевић рекао: Србин је луд, једном га убијеш, он хоће опет.
Sestro trnu mi usta zapusene mi usi iz ruku mi ispada mob, drzala sam se za ragastol do wca, cim ustanem mrak na oci, kakve bre vezbe da me skupljaju posle sa podaУради неколико гимнастичких вежби да размрдаш крвоток.

Sestro trnu mi usta zapusene mi usi iz ruku mi ispada mob, drzala sam se za ragastol do wca, cim ustanem mrak na oci, kakve bre vezbe da me skupljaju posle sa poda
Prvo moram da ga dignem onda razmrdavanje, ovo je sad opasno nisko
Nisu posebna, djeca su djeca. Nevinih mi je žao bilo gdje da stradaju, to je poenta. Neću jedne žaliti, a tuđim tragedijama se naslađivati da im tako i treba.
Tura Italija, Španija i Francuska je bila popularna za ekskurzije. U Francuskoj baš Kan i Nica. Kad sam ja išla na apsolventsku iz BL je 6 autobusa išlo tamo. Sad ti reci da su se tvoja djeca zatekla na takvoj ekskurziji i da su stradali u Nici, da li bi i dalje pričao tako? Ili je najbolje da im ne daš da igdje mrdnu iz Srbije jer si tako pametan.

Sestro trnu mi usta zapusene mi usi iz ruku mi ispada mob, drzala sam se za ragastol do wca, cim ustanem mrak na oci, kakve bre vezbe da me skupljaju posle sa poda
Prvo moram da ga dignem onda razmrdavanje, ovo je sad opasno nisko
Има ли још ко главобољу?

Ja za divno cudo nemam. Moram opet u beli svet, od Belgije mi se samo jednom javila![]()

Моја деца су још мала, син 12 година, близнакиње 9 година, дотле ће Француска постати Џамахирија и неинтересантна дестинација, а ово је добар пример родитељима да смање доживљај.Tura Italija, Španija i Francuska je bila popularna za ekskurzije. U Francuskoj baš Kan i Nica. Kad sam ja išla na apsolventsku iz BL je 6 autobusa išlo tamo. Sad ti reci da su se tvoja djeca zatekla na takvoj ekskurziji i da su stradali u Nici, da li bi i dalje pričao tako? Ili je najbolje da im ne daš da igdje mrdnu iz Srbije jer si tako pametan.
Моја деца су још мала, син 12 година, близнакиње 9 година, дотле ће Француска постати Џамахирија и неинтересантна дестинација, а ово је добар пример родитељима да смање доживљај.
Ni meni nije jasno da se neko naslađuje ubistvima nevinih, djeca su djeca, ma čija bila. Zar je vama kojima je neko blizak stradao u bombardovanju lakše ako sad stradaju još nečija djeca?
Није ми јасно зашто и раније ниси доносила маслиново у количини коју потрошиш за целу годину, мсм стварно домаће маслиново уље диже из мртвих, да не будем саркастичан, али по легенди Исуса су с крста скинули и увили у завоје натопљене маслиновим уљем, алојом и миртом.Ponela sam 10 pari cipela, sacu da ih izbacim sve da spakujem domace maslionovo ulje. Masline brane by my tetka. Leci sidu
a u Srbiji toliko prelepih mesta za videti...
al neeeeee,oće dupeta da vide sveta...
i što ga vide,sve iz busa...
@tema...odradila još jednu masažu...ko nova sam sada...terapeut ima zlatne rukeeeeeee...![]()
A ko to mi? Vi s onu stranu Drine ili i mi s ovu drugu stranu? Kod vas je bombardovanje trajalo tri mjeseca, a kod nas je rat trajao godinama, pa opet mi nisu presušile suze za druge.