Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Орбан је Цар, али апсолутно, а и одебо је ММФ и краву Меркел.

Господин Орбан

images

:D

Dakle, sad skrećemo temu na organizovanje ekskurzija, ok.
Šta je tu čudno što hoće dupe da vidi svijet? Treba čitav život da provedu u svojoj zemlji i nigdje da ne mrdnu?
Mnogima je to bio i prvi odlazak u inostranstvo, a ekskurzije su bile za srednjoškolce i studente koji u tim godinama mogu da izdrže toliki boravak u autobusu.
Poznanica mi radi u osnovnoj školi i oni svake godine organizuju ekskurzije po Srbiji, prema tome ne vidim u čemu je problem ako se poželi otići i negdje drugo.
Ни у чему, нека оду опет у Провансу, Белгију, Далмацију једва их чекају, а и дарвинове награде неће усфалити!:D

Ти си побегла, како и сама кажеш, шта си ти онда преживела од рата који је трајао годинама?

Pobjegla sam iz Zg gdje sam isto morala da se krijem po podrumima kad su bile sirene za vazdušni napad. Došla sam u Bosnu, bila sam u gradu koji je bio granatiran, gdje sam takođe morala da se krijem. Bila sam dijete, ali dobro pamtim i rat i strahove iz njega. Eto, samo to sam preživjela.

Није ми јасно зашто и раније ниси доносила маслиново у количини коју потрошиш за целу годину, мсм стварно домаће маслиново уље диже из мртвих, да не будем саркастичан, али по легенди Исуса су с крста скинули и увили у завоје натопљене маслиновим уљем, алојом и миртом.
Мада кад узмем да делиш стан са још понеким станарем биће ту непланираних губитака!

Uvek donesem barem flasu od 2 l. I naravno da cu da ga sakrijem :mrgreen:

Pobjegla sam iz Zg gdje sam isto morala da se krijem po podrumima kad su bile sirene za vazdušni napad. Došla sam u Bosnu, bila sam u gradu koji je bio granatiran, gdje sam takođe morala da se krijem. Bila sam dijete, ali dobro pamtim i rat i strahove iz njega. Eto, samo to sam preživjela.

Значи, бомбардовање, као и ми.

Nije isto kao mi...

Како није?

Бомбардовање у Србији у односу на бомбардовање у другој земљи је неки други ниво, лакши, шта?

- - - - - - - - - -

O hbt sad cete ceo dan da se ko hijene sladite ovim srranjima
Ne mogu ni da citam ove vase gluposti

Прескочи онда.

Uvek donesem barem flasu od 2 l. I naravno da cu da ga sakrijem :mrgreen:
Ми смо с меденог месеца(који је трајао три недеље:D)донели у гепеку кола с Крита 10 лименки најбољег маслиновог уља од по један галон(амерички од 3,8Л, не британски од 4,5Л), трајало нам је скоро две године!
Цариник на граници Србије и Македоније није нас ни погледао кад је видео да смо фришко венчани само одмахнуо руком и рекао: Ајд па да се ускоро обебите!:hahaha:

Како није?

Бомбардовање у Србији у односу на бомбардовање у другој земљи је неки други ниво, лакши, шта?

- - - - - - - - - -

Прескочи онда.

Ali poenta nije uopšte da mjerimo čije su tragedije veće, vjerovatno je svakom njegova najveća. Poenta je da ne želim ako sam ja nešto loše doživjela da se loše dešava i drugima, a pogotovo djeci koja se tu ni za šta ne pitaju.

Ali poenta nije uopšte da mjerimo čije su tragedije veće, vjerovatno je svakom njegova najveća. Poenta je da ne želim ako sam ja nešto loše doživjela da se loše dešava i drugima, a pogotovo djeci koja se tu ni za šta ne pitaju.

Ја не желим, али и не жалим.

Шта није јасно у мојим коментарима од почетка?

Заболе ме за њих, баш као што је и њих болело за нас.

Јесам ли сада јаснија?

Доста више тог увежбаног моралисања. Имамо пуно право на то да нам буде савршено свеједно.

Чек па ти имаш дугу историју те болести братство јединство!
Скоро сви Срби који су студирали из БиХ то су учинили или на домаћим универзитетима, или у Србији, нпр ЕТФ у НС-у имао је политику уписа 2/3 из Војводине и остали из РХ и РБиХ, мада не знам квоте за те две републике понаособ, а један део студената био је и из ЦГ и централне Србије мада мали број.

Доста више тог увежбаног моралисања. Имамо пуно право на то да нам буде савршено свеједно.

A ko si ti da odlučuješ kad je dosta i da li je nešto uvježbano moralisanje? I zašto uvijek govoriš u množini i kriješ se iza drugih? Naravno da imaš pravo da ti bude svejedno, ali i ja imam pravo da ne osjećam isto kao i ti.

Позивање на децу као оправдање је дегутантно.
Ваљда су знали да имају децу кад су напуштали козоебе у државу, а и ми који смо се бранили од козоеба смо такође имали децу која су гинула од њихових хуманих бомби.
Сами пали сами се убили.

Ја не желим, али и не жалим.

Шта није јасно у мојим коментарима од почетка?

Заболе ме за њих, баш као што је и њих болело за нас.

Јесам ли сада јаснија?

čak su i navijali da nas bombarduju...iako nisu ni znali gde je Srbija...
ajte molim vas,kakvo sažaljenje...ne znaju oni šta je to

A ko si ti da odlučuješ kad je dosta i da li je nešto uvježbano moralisanje? I zašto uvijek govoriš u množini i kriješ se iza drugih? Naravno da imaš pravo da ti bude svejedno, ali i ja imam pravo da ne osjećam isto kao i ti.

Ок. Мени је свеједно. Не браним ти да се распаднеш од плача над судбином невиних Нисоаза.

Па јесте сестро слатка и право врши градацију злочина можеш неког да убијеш из нехата, или као онај монструм из Зајечара пре неки дан који је силовао и убио трогодишњакињу.

Позивање на децу као оправдање је дегутантно.
Ваљда су знали да имају децу кад су напуштали козоебе у државу, а и ми који смо се бранили од козоеба смо такође имали децу која су гинула од њихових хуманих бомби.
Сами пали сами се убили.

Управо тако.

Чек па ти имаш дугу историју те болести братство јединство!
Скоро сви Срби који су студирали из БиХ то су учинили или на домаћим универзитетима, или у Србији, нпр ЕТФ у НС-у имао је политику уписа 2/3 из Војводине и остали из РХ и РБиХ, мада не знам квоте за те две републике понаособ, а један део студената био је и из ЦГ и централне Србије мада мали број.

Ne znam o čemu pričaš, studirala sam u BL, upisne kvote u Srbiji me nisu interesovale jer nisam razmišljala da studiram tamo. Sa mnom na smjeru je bilo studenata i iz Srbije i iz Crne Gore i imali su ista prava kao i mi, mnogi su bili na budžetu.

Ne znam o čemu pričaš, studirala sam u BL, upisne kvote u Srbiji me nisu interesovale jer nisam razmišljala da studiram tamo. Sa mnom na smjeru je bilo studenata i iz Srbije i iz Crne Gore i imali su ista prava kao i mi, mnogi su bili na budžetu.
О томе да си(сте) живели у Загребу.
Мсм није доста што сте преспавали питање геноцида у ДСР, већ и маспок и ништа нисте научили.

Ja tek sad vidim ovo za francusku. Ma ajde mi da ih zalimo, a kao njihova obavestajna sluzba nije znala sta ce biti. Jeste, toliki su debili da nisu znali da ce do napada doci ili ih ja precenjujem. A inacr me zabolr sta im se desava...vrancuzi su specificni po tome sto su se izdavali za.prijatelje, a iznabadali nozeve u ledja najstrasnije.

Meni je sinoc bilo divno :zaljubljena:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back