- Poruka
- 122.041
E setih se price i zelatinu juce, uzela bistar sok od jabukei kesicu zelatina da probam tu foru na sta ce da lici
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E setih se price i zelatinu juce, uzela bistar sok od jabukei kesicu zelatina da probam tu foru na sta ce da lici

....ja moram do Maxija za hleb, ali cu to tek vecras, nema sanse sad da idem bilo gde, a i hleb mi treba tek za ujutro...
....aj pogledaj ima li jos te mocarele sto si rekla da je na akciji....mogla bi malo da iznenadim svoj stomak sa njom...

...svasta sa tobom....
...ovo se odnosilo na Iris ne na tebe Metlo![]()

Ostalo par komada kod mene u velikom, skoro sve razgrabljeno
Moras brze da delas
Ulovih vruc francuski baget kako ga zovu, onaj francuski tanak hleb
Dimljeni vrat da napokon doruckujem, a naletela na sveze tanke kobasice u crevu pa sam uzela malo za ruckic popodne
Ostalo par komada kod mene u velikom, skoro sve razgrabljeno
Moras brze da delas
Ulovih vruc francuski baget kako ga zovu, onaj francuski tanak hleb
Dimljeni vrat da napokon doruckujem, a naletela na sveze tanke kobasice u crevu pa sam uzela malo za ruckic popodne
- - - - - - - - - -
Idi u dupe taman krenuh te pitam sto bre ja![]()
tacno sam znala, reoh daj da napisem da ne bude, sta ti je luda zeno 
Pa jel uspelo?![]()

Kuvam supu na ovu vrucinu
pola sata mi je trebalo da oljustim tri sargarepe i zelen
nemam snage ni ko pile
al kad gospodjica 'oce supu pilecu,dobice je![]()
...ali pazi da ne bude masna...
...bolje je bilo da si joj i danas dala gotovu pilecu supu, nju inace preporucuju u tim takvim situacijama.....

...pa to sam ja pravila sa pudingom od jagode, kuvala u vodi umesto u mleku i bude tako kao zelatin....pa posle i sa visnjama i pudingom od vanile....meni je tako super...

nece bre baksuz
cula juce doktorku da moze da jede bareno meso i aj sad ubedi je u nesto drugo
stavila sam pola filea pileceg,nema masnoce ni malo![]()
nece bre baksuz
cula juce doktorku da moze da jede bareno meso i aj sad ubedi je u nesto drugo
stavila sam pola filea pileceg,nema masnoce ni malo![]()
da ima i ta fora, al necu puding, necu gustin tj skrob, a i muno je, nije to sto ocu
ocu bas ono sto sam jela - kockice zelea
ovo
![]()
toliko su mi simpaticne kad se migolje da me em uvesele em me zaslade, pa sta ces vise![]()

da ima i ta fora, al necu puding, necu gustin tj skrob, a i muno je, nije to sto ocu
ocu bas ono sto sam jela - kockice zelea
ovo
![]()
toliko su mi simpaticne kad se migolje da me em uvesele em me zaslade, pa sta ces vise![]()
iscedis visnju ili malinu..ili otopis pakovanje zamrznutih pa ce da puste prirodan sok, ja to mesam s zele prahom kad pravim ciz
E, ese setja neko Kod Konja su prodavali želatin, a unutra voće, jao božanstveni kolač...
Ja sam bio kao Mogli kad sam bio mali, isti, kost i koža, al tako živahan i ništa jeo nisam..al što sam to voleo..
Da l neka domaćićka, kućaninica, okućnica, bila rada da napiše kako se taj kolač vrlo osvežavajući pravi?
Pojedoh sad kuvani Đ.
lako
kupis zelatin u keiscama i imas upuststvo za pripremu, skuvas po njemu do pre tacke kljucanja,prelijes voce i sacekas da se ohladi