Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E setih se price i zelatinu juce, uzela bistar sok od jabukei kesicu zelatina da probam tu foru na sta ce da lici

...ja imam sumske jagode u zeleu ali nisam ja pravila vec poznanica koja to pravi sinu kosarkasu koji ne sme da unosi secere, zasto pojma nemam,
uglavnom hvala joj bas mi je dobro doslo...i jako je lepo...

...potopila sam malu, malenu kasicicu cia semenki u pola solje mleka da vidim sta ce da se desi :)

...50g 46 dinara...u Veru pakovanje 250g skoro 400 dinara....nisu normalni...

....ja moram do Maxija za hleb, ali cu to tek vecras, nema sanse sad da idem bilo gde, a i hleb mi treba tek za ujutro...

....aj pogledaj ima li jos te mocarele sto si rekla da je na akciji....mogla bi malo da iznenadim svoj stomak sa njom...

Ostalo par komada kod mene u velikom, skoro sve razgrabljeno
Moras brze da delas :lol:
Ulovih vruc francuski baget kako ga zovu, onaj francuski tanak hleb
Dimljeni vrat da napokon doruckujem, a naletela na sveze tanke kobasice u crevu pa sam uzela malo za ruckic popodne

- - - - - - - - - -

...svasta sa tobom....

...ovo se odnosilo na Iris ne na tebe Metlo :)

Idi u dupe taman krenuh te pitam sto bre ja :lol:

Dimljeni vrat da napokon doruckujem, a naletela na sveze tanke kobasice u crevu pa sam uzela malo za ruckic popodne

...sanse nema da bi sad otisla tamo ni da mi ga dzaba daju....po ovom suncu me boli noga i kroz pantalone od jakog sunca....neka
u ovom "mom" kraju se bas nesto ne otimaju ni za sta....a i ako ne nadjem nista, nema veze...

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Idi u dupe taman krenuh te pitam sto bre ja :lol:

....:rotf: tacno sam znala, reoh daj da napisem da ne bude, sta ti je luda zeno :rotf:

Sad sam uzela....probacu posle pa cu da javim, zelatin je premijin nisam zadovoljna tom cinjenicom al nije bio drugi u kesici
Naletala na netu za foru kako da dobijes onaj zele vocini al bistar, ko iz crtaca, vestacki ko ameri sto se truju bojom i aromama, e kolko god da je otrovan svidja mi se, jela kod italijana i sad kod amera, nema kod nas, i kopala po netu al da nije aroma i boja, nadjem kaze uzmi bistri kupovni sok i sa njim smuckati....svidela mi se ideja pa cu da probam
Ono da se ne lazemo nije kao da je kupovni sok zdrav, al stvarno ne mogu da strpam farbu u korpu, nek proizvodjaci umesto mene muckaju to lakse mi nekako nego ja direkt gledm taj otrov :lol:

Ja bih da probam sa mojim domacim sokom blendiranim, al posto se ovo kuva onda mi nije simpa da taj sok ukuvavam, promeni se tu i ukus i boja i forma, to bi onda zahtevalo dodavanje limunske kiseline i ostalih djakonija da se odrzi to blendovano voce, koje trenutno u paklenoj kuhinji necu da izvodim. A i ne bi bio bistar kao sa ovim
Ovo sa kupljenim sokom je lakse, brze cu da izadjem odande :lol:

Sad je 34 C u BG-u, a prognozira se do 37. Kazu u toku noci neka kisa, hm. Sutra 31 C i popodne pljuskovi, pet isto popodnevni pljuskovi 22, sub pljusak 20, ned mog. kisa 22, pon 26 i posle toga stabilizacija vremena.

UPOZORENJE ZA PODRUČJE SRBIJE NA OBILNE PADAVINE:

U petak (15.07.) posle podne, tokom noći ka suboti i u subotu (16.07.) u većini mesta od 20 do 30 mm kiše za 12h, lokalno i oko 50 mm uz mogućnost kratkotrajnih vremenskih nepogoda sa pojavom grada i olujnog vetra.

...pa to sam ja pravila sa pudingom od jagode, kuvala u vodi umesto u mleku i bude tako kao zelatin....pa posle i sa visnjama i pudingom od vanile....meni je tako super...

da ima i ta fora, al necu puding, necu gustin tj skrob, a i mutno je, nije to sto ocu
ocu bas ono sto sam jela - kockice zelea

ovo

cubes-red-jelly-23547450.jpg

toliko su mi simpaticne kad se migolje da me em uvesele em me zaslade, pa sta ces vise :lol:

Poslednja izmena:
da ima i ta fora, al necu puding, necu gustin tj skrob, a i muno je, nije to sto ocu

ovo

toliko su mi simpaticne kad se migolje da me em uvesele em me zaslade, pa sta ces vise :lol:

...ja ovo kod nas videla nisam..nikad.....mada ja ne volim ni zele bombone pa mi nije prmanljivo, ali razumem ko voli, kao sto ja volim
pudinge ili ćeten alvu....a ne znam kad sam to jela, jer znam da ima da me "ubije" toliki secer...pa samo prodjem pored pogledam onako
tugaljivo i to je to....isto radim i sa nirvana sladoledom.....gledam u njega, a kupim cmok na stapicu :lol:

nema kod nas nisam nasla nigde
steta mnogo se prosto pravi al nije popularno ovde
to u americi na svakom cosku imas, i na brodu je bilo uvek, cak je i kod italijana na brodu bilo stalno
ubijala sam se od toga, blago je slatko a hladno osvezavajuce bas legne lepo na vreline....i jos se migolji :rotf:

da ima i ta fora, al necu puding, necu gustin tj skrob, a i muno je, nije to sto ocu

ovo

iscedis visnju ili malinu..ili otopis pakovanje zamrznutih pa ce da puste prirodan sok, ja to mesam s zele prahom kad pravim ciz

- - - - - - - - - -

nekad sam kliknula, pa mi sad stalno izlazi obavestenje
zimske duboke cipele postaavljene krznom, dobrog brenda su bile 14.990
sad su na popustu dosle do 8.490
jos uvek imaju moj broj..
da li da iskusavam srecu i cekam da jos malo obore cenu?

E, ese setja neko Kod Konja su prodavali želatin, a unutra voće, jao božanstveni kolač...

Da l neka domaćićka, kućaninica, okućnica, bila rada da napiše kako se taj kolač vrlo osvežavajući pravi?

Pojedoh sad kuvani Đ.

E, ese setja neko Kod Konja su prodavali želatin, a unutra voće, jao božanstveni kolač...
Ja sam bio kao Mogli kad sam bio mali, isti, kost i koža, al tako živahan i ništa jeo nisam..al što sam to voleo..

Da l neka domaćićka, kućaninica, okućnica, bila rada da napiše kako se taj kolač vrlo osvežavajući pravi?

Pojedoh sad kuvani Đ.

lako
kupis zelatin u keiscama i imas upuststvo za pripremu, skuvas po njemu do pre tacke kljucanja,prelijes voce i sacekas da se ohladi

lako
kupis zelatin u keiscama i imas upuststvo za pripremu, skuvas po njemu do pre tacke kljucanja,prelijes voce i sacekas da se ohladi

Je l to to?

Super :ok:

To, bombice i padobranci..to sam uvek vol'o i kod školskod druga u poslastičarnici srnetja leđa... sa kuglom šlaga..

- - - - - - - - - -

žele za prasetinicu su pihtije... ne volim pihtije, meni to kao sline..al ok, ko voli, poštujem..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back