електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
У пола осам је било супер. Скокнула до пекаре и пијаце, баш пријатно.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tlies osam..kazu da ce biti sto ne mora i da bude ali toplo je svakako
javo deda da je noćas u NS bilo kiše i grmljavine..
А мораш да имаш да би знао о нечему?
Тако и Џереми Вејд вероватно држи арапаиму у кади, или трометарског сома.
O životinjama da!
Nisi životinje cirkuske nalepnice, pa ih gledaš...
Jedino ako si malo dete, pa ti roditelji ne dozvoljavaju da držiš životinje...
Jesi li odnela činijicu macama sa vodom na ulicu otkad su ove vrućine? Barem to.
za Bg predvidjaju veceras pad temperature i kisu
Слушај ти уображени власниче.
Одрасла сам са мачкама јер сам до поласка у школу живела код бабе и деде у Банату.
После тога сваки викенд тамо, свако лето по месец и по. Знам сваки детаљ о њима и више од тога.
Долази ми и најнеповерљивија мачка, и она која од тебе бежи.
Сад их немам јер их волим. Боље је и две године на слободи него петнаест година у стану.
Капираш????

I psa i mačke uobraženi vlasniče, molim!
Odnela si im koojac vodu, a to im je važnije od svega i spasila bi im život...
Ne znaš ti o životinjama, ni o mačkama, ama baš ništa. Realno, a kad se kreveljiš jao maca, jaoaa macamaca crnče, licemerna si...fooj
PS mislim da je kreten sa tvog omiljenog YT iščupao bengalcu nokte...kreten na kub...
nije probala a cula sam za tu metodu, zvuci logicno, koliko sam upoznata.
stvarno dete ima problem, prolece nam presedne obema..vodicu je na jesen kod zeta na vma, kazu da imaju dobre alergologe, da vidim sta predlazu. i da, upozorenja za nixar jesu malo spuki, ali nisam imala izbora, bilo je daj sta das da malo progleda i prodise...i, ono sto me mnogo nervira, ladno postaje alergicna na stvari na koje do sada nije bia..jela je lubenicu kao sumanuta uvek-prosle godine-cap osip oko usana. jagode-prc i tu..sad joj sve dajem prvo na grame,kao bebidok ne vidim da je ok.
iskukah se ja, ali razumes me, ako i ti muku mucis sa tim.
elem...ovde u banji ima dosta lutalica...
jedno veče šetajući sinak i ja naletesmo na kujicu koja ima male,vidi se po sisama...mršavica jadna..
otišli smo do radnje ,kupili salamu,čak nam prodavac dao i nož da joj lepo iseckamo i nahranismo je...
jao kako je bila dobraaaaaaa..sve fino uzima,ne jede alavo...
sinoć smo poneli neke pite što nam ostalo od večere i u parku nahranismo dva blesavčeta mala...
isto tako fino kulturiška jedu,čekaju da im staviš u usta...
oduševila sam se...
i još čime sam se oduševila je što sam videla na svakom ćošku da stoje raspolovljene flaše napunjene vodom za te iste lepotane...
srca mala kako su dobri...![]()
u istanbulu na svakom cosku, bukvalno na svakom cosku stoji cinijica sa hranom i jos jedna sa vodom za lutalice
u sloveniji kad sam bacila mrvice vrapcima u basti restorana, konobar mi je rekao da ako me komunalci vide kazna je 200eu na licu mesta jer je zabranjeno hraniti pse, macke i ptice
i onda mi neko kaze - napredna evropa

o svašta...
primetila sam da se većina turista ovde brine o kučićima...
mnogi im kupe viršle,peciva i hrane ih...
svi su pitomi i samo mašu repićima...
srca mala...

u istanbulu na svakom cosku, bukvalno na svakom cosku stoji cinijica sa hranom i jos jedna sa vodom za lutalice
u sloveniji kad sam bacila mrvice vrapcima u basti restorana, konobar mi je rekao da ako me komunalci vide kazna je 200eu na licu mesta jer je zabranjeno hraniti pse, macke i ptice
i onda mi neko kaze - napredna evropa

....jedno su psi i macke lutalice, bez hrane, a drugo su ptice i ostale divlje zivotinje sto se tice hranjenja, jeste zabranjeno svuda u EU koliko ja znam, a razlog tome je sto ce se
te ptice i ostali....navici da dolaze tu i jedu..onda kad ne bude tu hrane one se nece snaci u prirodi i moze doci do uginuca tih zivotinja...to je razlog zasto postoji kazna i zabrana...
....mi imamo oko zgrade 5 pasa lutalica, koji i nisu prave lutalice, svi su cipovani, i hranimo ih na smenu sa komsinicom iz kuce, nize od zgrade koja je inace ta koja ih je vodila
na cipovanje, a pre toga nekoliko puta isla da ih vadi iz kafilerije kad su ih kupili po prijavi ne znam koga....vodu imaju uvek....mirni su, jedino kad prolazi neko ko se bas plasi
pasa pa ih tera, onda oni jadni pocnu da laju, kao da kazu, ajde budalo idi ko te dira![]()
taksativno navedeno - psi, macke i ptice
ne divlje zivotinje

Ma da tako cu, izmedju toga vockice....hebes ga mora se jesti makar i na siluСамо пијем киселу. Не престајем.
Odem do trafike, kupim privremeni bus plus, i onda na +100 C cekam novi prevoz. Pa da li sam ja normalna i ima li gore kukavice koja nije u stanju dve cele stanice da se prosvercuje kad jednom u sto godina zaboravi kartu?