Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...sad se probudila i vidim nisam propustila nista....

...sta li cu nocas raditi, al dzaba oborila me vrucina....

...Jelo kako je dete?

Evo je,spava konacno.
ima temp oko 38
ali nije povracala od 18h,mada su joj trnule ruke i noge
odvela sam je kod privatnog dr
zena je pregledala,prepipala,izmasirala joj stomak da bi naterala creva da prorade
izmerila pritisak i poslala nas kuci
kaze svi vitalni znaci ok,nije kandidat za infuziju
dala joj da pije rastvor od 1/2 case orosala i 1/2 case kokakole

Kaze,samo u tim situacijama,kad deca mnogo povracaju pedijatri savetuju kokakolu
u kombinaciji sa orosalom onda unesu sve sto su izgubili u toku povracanja

Evo je,spava konacno.
ima temp oko 38
ali nije povracala od 18h,mada su joj trnule ruke i noge
odvela sam je kod privatnog dr
zena je pregledala,prepipala,izmasirala joj stomak da bi naterala creva da prorade
izmerila pritisak i poslala nas kuci
kaze svi vitalni znaci ok,nije kandidat za infuziju
dala joj da pije rastvor od 1/2 case orosala i 1/2 case kokakole

Kaze,samo u tim situacijama,kad deca mnogo povracaju pedijatri savetuju kokakolu
u kombinaciji sa orosalom onda unesu sve sto su izgubili u toku povracanja

...e pa dobro je, bice ona ok vec sutra, videces....ta koka kola koju ja licno ne mirisme, za te stvari
jeste dobra, dokazano puno puta...kako i zasto nemam pojma...mada ja znam da uz nju idu i oni obicni
bobi stapici....doduse u slucaju dijareje....samo kod povracanja mozda i ne....

...to sto je trnula je iz razloga sto je izbacila dosta tecnosti pa joj malo pao pritisak, i naravno secer i
onda se to desava, meni vrlo cesto jer nisam pila vode dovoljno....pa se skljoka...

...dijetalna ishrana jel, do daljnjeg?

Moze li neki pomahnitali ubica da mi prosvira metak kroz mozak?
Umrem,nadjem mir.

Opet me je najodvratnije izvredjao,ceo zivot mu ne valjam i sve negativno o meni.
On me mrzi.
Ako me on mrzi svi ce me mrzeti.
Tresem se u njegovoj blizini jer uvek ima nesto negativno da kaze o meni.

Zadnja uvreda me je sahranila.
Tvrdi da se "igram",ponasam kao da mi je pet godina.
Takve gadosti prica celog zivota.
Ponavlja mi da sam retardirana ceo moj zivot to prica.
Nisam,znam to,ignorisem pricu,dokacim se ali nemam snage za to vise.

Zasto me mrzi.Ne razumem.

Ako me vec mrzi zasto se ne ignorisemo ili ne tolerisemo,zasto provocira.

Bolje da umrem nego zavrsim u Lazi zbog gadosti koje on govori.

Mene čeka lubenica.
Odsekla sam samo jedno parče i pojela ga a onda sam počela da je dubim, pa moram večeras završiti duborez :)))
Пресечем је на пола, и напад кашиком.:hahaha:
Тема, једем кретоша.
Сад смо стигли из Сентомаша нам славног са славе, тако од око пола пет после подне до пре пола сата смо били с децом каја су још јутрос с кевом и ћалетом стигла.
Прво су с ћалетом извршили десант на бурекџиницу, после бомбоне, алве, кромпир шећера, кретоша, рингишпил, електрични аутомобилчићи...
Углавном ми смо их покупили код стрица, после месец дана салаша угојили се, румени ко румене руже.
Што би моја жена рекла:
-Вас две сте сад румене ко сељанчице, а тебе делијо на јесен женимо!:hahaha:
-Пффффф!:D
Посетили смо једну посластичарницу, опет их водили на рингишпил и да возе аутиће, док су све време таманили шећерну вату, накуповали гомилу слаткиша у свако је добио по један велики сламнати шеМшир.
После смо отишли до ресторана Звезда(ресторан је тачно преко пута куће у којој је, гле чуда, одрастао Блеиби), одвалили се од клопе и опет вратили до парка на нове рингишпиле, аутиће, и наравно шећерне вуне.
После дошла стрина којој смо предали децове, ми свратили до србобранске идее и назад... и тако сад кретошијам.

Ja koka kolu bas ne volim.
Ne mogu da verujem da neki lekar to moze da preporuci.
Sta su ljudi radili pre koka kole?

- - - - - - - - - -

Moje starije dete je vec tri dana kod babe, ceo dan i spava tamo. Tri dana ga nisam videla i bas mi nedostaje...
Ono kukam da mi je da odmorim, al dzabe... uzelim se posle dva sata a ne tri dana... i nema sanse ga nagovoriti da dodje kuci... tamo mu braca... promangupisao se

Klinci ostadoše u Sentomašu? :D
Па да.
Млађи стриц и стрина су јако желели децу, али није им се дало.
Стриц има чамац и приколицу за чамац, иду да пецају на Кривају, Велики Бачки Канал и код Турије на ушће Криваје у канал, ебга индустрија уз Кривају цркла и ту има шарана и од 10так кила, смуђева 2-3 киле штука по 5-6 кила...
Имају сваке врсте живине, пловуша, коза, оваца и говеда а ови мали су се већ извештили са животињама на салашу, само не с говедима јер их тамо нема, а стрина је нека врста тамошње ЗД, баш је мајсторица за торте и колаче има да се утове ко праЈсићи!

- - - - - - - - - -

Ja koka kolu bas ne volim.
Ne mogu da verujem da neki lekar to moze da preporuci.
Sta su ljudi radili pre koka kole?

- - - - - - - - - -

Moje starije dete je vec tri dana kod babe, ceo dan i spava tamo. Tri dana ga nisam videla i bas mi nedostaje...
Ono kukam da mi je da odmorim, al dzabe... uzelim se posle dva sata a ne tri dana... i nema sanse ga nagovoriti da dodje kuci... tamo mu braca... promangupisao se
Могла си их данас довести у Србобран, није преко света, теби поготово, а то би за њих био доживљај!

Па да.
Стриц има чамац и приколицу за чамац, иду да пецају на Кривају, Велики Бачки Канал и код Турије на ушће Криваје у канал, ебга индустрија уз Кривају цркла и ту има шарана и од 10так кила, смуђева 2-3 киле штука по 5-6 кила...
Имају сваке врсте живине, пловуша, коза, оваца и говеда а ови мали су се већ извештили са животињама на салашу, само не с говедима јер их тамо нема, а стрина је нека врста тамошње ЗД, баш је мајсторица за торте и колаче има да се утове ко праЈсићи!

- - - - - - - - - -

Могла си их данас довести у Србобран, није преко света, теби поготово, а то би за њих био доживљај!

Divno :zaljubljena:

Па да.

- - - - - - - - - -

Danas sam isla za ns na neku kontrolu...
A vodio je moj tata Pedju na vasar u B.Topolu... ;)
A

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back