електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Није лоше али није ни богзнашта.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...sad se probudila i vidim nisam propustila nista....
...sta li cu nocas raditi, al dzaba oborila me vrucina....
...Jelo kako je dete?

Evo je,spava konacno.
ima temp oko 38
ali nije povracala od 18h,mada su joj trnule ruke i noge
odvela sam je kod privatnog dr
zena je pregledala,prepipala,izmasirala joj stomak da bi naterala creva da prorade
izmerila pritisak i poslala nas kuci
kaze svi vitalni znaci ok,nije kandidat za infuziju
dala joj da pije rastvor od 1/2 case orosala i 1/2 case kokakole
Kaze,samo u tim situacijama,kad deca mnogo povracaju pedijatri savetuju kokakolu
u kombinaciji sa orosalom onda unesu sve sto su izgubili u toku povracanja
ovo nije lako susati....Пресечем је на пола, и напад кашиком.Mene čeka lubenica.
Odsekla sam samo jedno parče i pojela ga a onda sam počela da je dubim, pa moram večeras završiti duborez))

Па да.Klinci ostadoše u Sentomašu?![]()
Могла си их данас довести у Србобран, није преко света, теби поготово, а то би за њих био доживљај!Ja koka kolu bas ne volim.
Ne mogu da verujem da neki lekar to moze da preporuci.
Sta su ljudi radili pre koka kole?
- - - - - - - - - -
Moje starije dete je vec tri dana kod babe, ceo dan i spava tamo. Tri dana ga nisam videla i bas mi nedostaje...
Ono kukam da mi je da odmorim, al dzabe... uzelim se posle dva sata a ne tri dana... i nema sanse ga nagovoriti da dodje kuci... tamo mu braca... promangupisao se
Па да.
Млађи стриц и стрина су јако желели децу, али није им се дало.
Стриц има чамац и приколицу за чамац, иду да пецају на Кривају, Велики Бачки Канал и код Турије на ушће Криваје у канал, ебга индустрија уз Кривају цркла и ту има шарана и од 10так кила, смуђева 2-3 киле штука по 5-6 кила...
Имају сваке врсте живине, пловуша, коза, оваца и говеда а ови мали су се већ извештили са животињама на салашу, само не с говедима јер их тамо нема, а стрина је нека врста тамошње ЗД, баш је мајсторица за торте и колаче има да се утове ко праЈсићи!
- - - - - - - - - -
Могла си их данас довести у Србобран, није преко света, теби поготово, а то би за њих био доживљај!

Па да.
Млађи стриц и стрина су јако желели децу, али није им се дало.
Стриц има чамац и приколицу за чамац, иду да пецају на Кривају, Велики Бачки Канал и код Турије на ушће Криваје у канал, ебга индустрија уз Кривају цркла и ту има шарана и од 10так кила, смуђева 2-3 киле штука по 5-6 кила...
Имају сваке врсте живине, пловуша, коза, оваца и говеда а ови мали су се већ извештили са животињама на салашу, само не с говедима јер их тамо нема, а стрина је нека врста тамошње ЗД, баш је мајсторица за торте и колаче има да се утове ко праЈсићи!
- - - - - - - - - -
Могла си их данас довести у Србобран, није преко света, теби поготово, а то би за њих био доживљај!

иду да пецају на Кривају

yoku mireba